reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Diabliczka to zdjęcie z fb tego kalendarza[emoji6] a u nas też gorąc [emoji2]

Basienka też się zdziwiłam że te szczawiany od diety no ale ze u mnie z nią słabo to przyjęłam do grzecznie do wiadomości...

Co do basenu mi położna poleciła tak 3 wieczory po aplikować sobie Wit c specjalne globulki żeby zakwasic i nic się nie wychoduje...

MartiniM ja prawie nie śnie lub nie pamiętam niestety

Koalka zdrówka życzę

Ja już od godz spaceruje bo mlody znów budzi mnie 5-6 rano..

Miłego dnia

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Dzień dobry :)

Koalka jak sytuacja, poprawiło Ci się?

U mnie też dziś grzeje korzystam i druga pralka się pierze. A ogólnie wstałam ok 7 potem zawozilam dzieci sąsiadki do szkoły bo mnie prosila, później kawka z nią a nie długo biorę się na Wadowice bo muszę kupić prezent na 18 stke, idziemy z moim jutro do córki jego znajomych , myślicie ze srebrna bransoletka to dobry pomysł?

Kurczę a ja woglę nie mam ochoty na.... barabara :( Az mi się płakać chce.... bo widzę że mój mężulek już nie ma sił prosić. .. Beznadzieja sytuacja.
emalkadream - ja z koleji wszedzie widzę cieżarne, co chwilę słyszę że ktoś zaszedł w ciążę...:)
KArola1507 - u mnie z wagą podobnie.... co zrobić, chyba taka natura

Basienka ja ostatnio też nie mam ochoty :/ a mój to już na wszystkie sposoby próbuje mnie podejść

A zapomniałam Wam napisać ostatnio zauważyłam ze mój podłączył się pod mój płyn do higieny intymnej :'D

Basienka ja też nie mam ochoty... wystarczą mi te sny. No, ale u mnie ochota też nie wskazana.

Gaga hihi... teraz rekamują jakiś specjalny dla mężczyzn. Onisz czy cos (nie wiem jak sie pisze). Śmiałam do mojego żeby sobie kupił [emoji28]

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Pytanie mam do mam doświadczonych. Czy jak w ciąży w kość daje krzyż to przy porodzie sn jest większe prawdopodobieństwo na bóle z krzyża właśnie? Jest to jakąś regułą? Teraz krzyż mnie boli jak przy atakach rwy kulszowej.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Gaga ja też popieram pomysł z bransoletka [emoji6]

Basienka ja to teraz sił bym nawet nie miała a i wcześniej miałam zakaz a teraz nawet zapomniałam zapytać...

Emalka ja miałam bóle krzyżowe przy porodzie a w ciąży bolały mnie krzyże ale to już w późniejszej ciąży właśnie albo jak przegielam z jakas pracą... myślę że to się tak nie łączy, ale za to prędzej łączy się z bólami przy okresie... mnie zawsze boli krzyż a nie brzuch...

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Ja tez trafiam na te sprawy w tv, ale wydaje mi się, że gdyby nie ciąża to nie zwróciłabym na to uwagi.
Koalka, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
U mnie cukry w normie, tylko dzisiaj przesadzilam z mącznymi potrawami, czyli barszczyk z krokietem i knedle ze śliwkami i mi cukier trochę podskoczył (ktoś tutaj mnie skusił na knedle). Czuje się ogólnie tak jakbym w ciąży nie była, bo wcale nie jest mi jakoś ciężko - przez ograniczenia w diecie to nie mogę przytyć.
Wczoraj po wyprasowaniu rzeczy pościeliliśmy łóżeczko i ogólnie zrobiliśmy porządek. Zostało mi jeszcze obłożyć gąbką i materiałem zrobiony przez tatę przewijak.
Ja nie mam snów erotycznych i w ogóle jest ciężko mojemu mężowi mnie teraz doprowadzić do orgazmu - nie wiem kompletnie czemu. Czuje się podniecona, ale nie mogę do końca się spełnić. A widzę jak się stara... może trzeba coś jeszcze wprowadzić?

reklama
Do góry