reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana przybij 5. Jest 6 nie śpię od 4.30[emoji53] to będzie udany dzień [emoji35]

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
No i ja nie śpię , dziecko sie obudziło ...
A poszłam
Spać
Po 2... Po 3 fez sie obudził ... No i teraz wstał ... Szaleństwo ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mój zegar biologiczny budzi mnie tuż przed siódmą, mierzenie cukru i ketonow i wracam do łóżka do męża :) wczoraj miałam jakiegoś doła, nic mi się nie chciało. Chyba muszę się ruszyć i coś zacząć robić, bo normalnie dobija mnie stan nic nie robienia. Już torby pakujecie? Szybko.
Koalka, a u lekarza byłaś, może lepiej to porządnie wyleczyć, bo to niebezpieczne dla maleństwa.
Dzisiaj koniec pięknej pogody - mgła zawitała za oknem...

Dzień Dobry

Aob ja na prawdę wątpię żeby mój się dał namówić na tą szkołę no ale trudno :/

w sumie szkoda, bo nawet fajnie było, przyjechała położna z Ujastka i prowadziła zajęcia, opowiadała o przebiegu porodu, jakie sygnały daje ciało przed porodem i o znieczuleniu

Koalka kuruj sie tam, oby przeszło jak najszybciej

Katerineczka-dorzucilam do torby to co mialam jeszcze w domu czyli podpaski,tantum rosa, majtki siateczkowe (2 szt.nie za malo??), jeden podklad poporodowy na lozko-ile u Was ich poszlo?
I nie wiem czy stanik do karmienia wrzucac do torby szpitalnej? Jak to u Was bylo?

Widze ze Wasze noce nieprzespane ja sie obudzilam o 23 i do 1.20 sie krecilam. A polozylismy sie po 22.

Mialam wczoraj wejsc napisac ze ubmnie zapalenie gardla i wczoraj znowu mialam ten okropny atak :( ale nawet tego nie dalam rady zrobic
Urobilam sie jak glupia popieklam biszkopty na tort i ciasto i juz padlam spac a dzis chyba jeszcze więcej pracy

Boli mnie od przedwczoraj cala miednica , kosci ale doslownie przy kazdym kroku.
A dzis mamy zaplanowane targi dzieciece i szykowanie na jutrzejsza impreze.

Koalka masakra lacze sie w bolu kuruj sie tam

Princeseczka ja stanik wzirlam na wyjscie tylko a podkladow w szpitalu nie ma?

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Witam się

Keejti współczuję bólów ja miałam tak jeden dzień jak pojechaliśmy w góry i zachciało się mojemu z wielkiej góry schodzić na drugi dzień myślałam że umrę każda kość i kręg w kręgosłupie czułam ...

U mnie misiu mój skarży się na bóle stawów ciągle ten co ma podejrzenie boleriozy i w pon do pediatry bo widocznie antybiotyk nie daje rady... wczoraj cały dzień prowadząca go do toalety bo na nogę stanąć nie może a już trochę waży bo to 6 latek :(
Skończyłam remont w stołowym dziś tylko posprzątać dokładnie nie wiem jak dam rade w ten upał ...
A jutro mój z pierworodnym jada na rajd rowerowy :) A dziś tez trzeba coś wymysłem bo od rana chłopców energia rozpiera :)

Witam serdecznie. Dawno mnie tu nie było. Fajnie ze rośniecie mamuśki a z wami wasze maleństwa ;-)
U mnie zaczął się 30 tc termin na 27.11
Wizyta 22.09. Według ostatniego usg 26tc moja księżniczka ważyła 1124g. Wszystko u nas ok przytyłam 10 kg. Wyprawka prawie gotowa i czekam na szczęśliwy koniec czego i Wam życzę.

Hej :)
Ja to przy Waszych przebojach ze snem, to jestem śpioch jakich mało. W sumie całą ciążę bym przespała, gdybym miała ku temu sposobność :)
U nas dzisiaj pogodnie, mój póki co w pracy, ja powinnam kończyć pracę licencjacką, skoro mam w planach jeszcze obronę przed porodem (jak mi się nie chce :(), a tu w planach na dziś jeszcze zamówienie mebli w BRW i ewentualna wizyta u mojej Mamci, bo najstarsza siostra z mężem mają przyjechać i fajnie byłoby się zobaczyć. Na dodatek mają dla mnie pudło z przyborami okołoporodowymi (dziewczyna kuzyna rodziła miesiąc temu i podobno nakupowała za dużo, więc przekazała dla mnie) więc ciekawość mnie męczy, co z planów zakupowych by mi odpadło :D

Bólów i chorób Wam współczuję Dziewczyny, życzę by Was nie męczyło...
Miłego dnia dla Wszystkich :)

reklama
Dzień dobry, ja to dziś wyspałam się za wszystkie czasy, o 6.15 obudziła nas mała, ale mąż do niej wstał i potem jeszcze się położył i spaliśmy do 8.

W sumie też mam częściowo torbę spakowaną po akcji sprzed tygodnia, ale część już wyjęłam, mam tam koszule, klapki, kosmetyki i ręczniki, musze dołożyć podkłady na łóżko (Priinceseczko, mi w pierwszej dobie chyba ze 3 poszły, a potem codziennie zmieniałam), poporodowe, majtki siatkowe, kubek i sztućce.

Keejti, nie nasilają Ci się te ataki? Może zmęczenie się do nich przyczynia, tzn. prowokuje je, bo jesteś wtedy osłabiona?
Udanych targów :)

Do góry