reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Emelka ale narobilas mi ochoty na taki zestaw :)

Ja dzis bylam na grillu u taty i pozniej przypadkowo pojechalam z siostra zawiezc dziadkow na slubi i jeszcze brame zrobilysmy hehe :)

U nas tez byla burza i dalej parno :(

Zuzanna jak ja bardzo na alergiach sie.nie znam ale mi wlasnie pediatra nie jedna zreszta mowila ze do 3rz nie robi sie raczej testow uczuleniowych a ewentualnie cos tam z krwi zylnej moga zbadac..

Linka gratki dla synka i dzielnej mamy bo bez ciebie tez by nie.bylo wynikow :-)

Joasia kuruj sie.. szybkiego powrotu do zdrowia Ci zycze..

Ja wczoraj padlam.. zmeczona bylam az sie poplakalam z bezsilnosci jak wieczorem nawet sil zaspiewac malemu nie mialam.. a dzis to samo.. :-(
W nocy 30st przy otwartym oknie i wiatraku..
Aob pediatrzy tak twierdza , ale alergolodzy sa innego zdania . Ja z synkiem bylam u 2 roznych i zgodnie.twiedza ze sie robi juz te testy . A teraz potwierdzil to gastroenterolog. U malenkich dzieci te testy dlatego sa bez sensu bo nigdy nie wiadomo czy to nietolerancja laktozy czy alergia na.bialko mleka krowiego. Dopiero pozniej sa wiarygodne. Dlatego czekamy na oddZiał
aby wszelkie testy zrobic w warunkach szpitalnych.

Linka Podobno jeszcze odgazowana cola pomaga... wspolczuje cI bardzo , mam nadzieje ze szybko minie

U nas upał był niesamowity ale tak kolo 17 zaczął padać deszcz i pada do teraz.
Wspolczuje wam tej duchoty w domu, ja mam ciemne mieszkanie na parterze i zawsze nad tym ubolewam ale jeśli chodzi o temperaturę latem to jest super, ładnie chłodno, dziewcxyny zasłaniajajcie okna roletami, widziałam ze tak włosi sobie radzą.
A tak, apropo Wiklinka zamilkla prawda?

Wspolczuje wam tych gier, mój absolutnie w nic nie gra za to pracuje nałogowo. ..

Mały puka juz mnie w okolicach pępka, jest bardxo aktywny przez cały dzień, w poniedziałek mam polowkowe jestem ciekawa ile urósł

Priinceseczka moze te opryszcxke popsikac octeniseptem?

Joasia zdrówka życzę

Emalkadream ale owoców smakowicie wyglądają, ja obalilam dzis kilo czereśni

Trzymajcie się laseczki

Cześć Dziewczyny! jak Wy dajecie radę w te upały? Ja ledwo żyje i w ogóle nie mam siły na nic. Jest takie gorąco, że nawet wiatrak mi nie pomaga. Aż mi smutno z tego zmęczenia. Marzę o niższej temperaturze.
Co do żelowych paznokci to wyglądają pięknie ale już więcej sobie nie zrobię, nie wiem czy ja mam takie paznokcie wrażliwe, ale zarówno żele jak i hybrydy tak mi zniszczyły paznokcie, że nic mi nie pomagało dopiero teraz w ciąży mam w końcu zdrowe i mogę je zapuścić.

Linka - gratulacje dla syna świadectwa z paskiem, zdolny chłopak. Pewnie jesteś dumną mamusią.
Princeseczka – u nas w bloku na szczęście nie ma problemu z muchami ale już u moich rodziców na wsi jest ich pełno. Wystarczy na chwile drzwi otworzyć i od razu wpadają do domu. Dobrze Cię rozumiem z tym upałem, trzyma się kochana, może za kilka dni się ochłodzi.
Joasia - uuuu dużo zdrówka ;*
EM ka – też nie polecam eveline skład ma straszny i jeszcze bardziej niszczy paznokcie. Też jej kiedyś używałam jak jeszcze o tym nie wiedziałam i strasznie bolała mnie płytka.
Aob – dzisiaj ciąg dalszy upałów….chyba lepsza już zima ;)
Emalka – mmmm ale pysznie te owoce wyglądają, robisz smaka J
Mania – powodzenia na obronie trzymamy wszystkie kciuki J
Firanka - gratulacje córeczki, teraz przybywa tych listopadowych dziewczynek J
Linka - współczuje bardzo, podobno dobra jest właśnie odgazowana cola i gorzka czekolada, pamiętam, że raz taki zestaw polecił pediatra mojej mamie jeszcze kilka lat temu.

Miłej niedzieli dziewczyny ;*

Ja też nie daje rady z tym gorącem. Wczoraj po 20 wyszłam do pobliskiego parku i nagle słabo mi się zrobiło. Biegiem wracałam do domu. Na szczęście na 4 piętrze nie ma problemu much czy komarów. Na tych wysokościach prawie nie występują. Ale u mojej mamy w domu to chmarami latają.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś 21 st☺ w sume dopiero rano,ale juz widac ze będzie czym oddychać. Mam ochotę dzis ma mega wypasiony obiad wiec zaraz na zakupy trzeba podjechać bo w lodówce pustkowie☺ . Mam ciągle wrażenie m ze co chwilę pojawia mi się jakiś stan zapalny .. tam na dole. Raz szwedzi, rsz piecze... cholera mnie bierze.

Do góry