linka1985
Fanka BB :)
Emocje były były moi chłopcy to aż kąpiel po meczu zaliczyli bo malował się farba na biało czerwono i na koniec juz byli tylko cali czerwoni nawet włosy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aob pediatrzy tak twierdza , ale alergolodzy sa innego zdania . Ja z synkiem bylam u 2 roznych i zgodnie.twiedza ze sie robi juz te testy . A teraz potwierdzil to gastroenterolog. U malenkich dzieci te testy dlatego sa bez sensu bo nigdy nie wiadomo czy to nietolerancja laktozy czy alergia na.bialko mleka krowiego. Dopiero pozniej sa wiarygodne. Dlatego czekamy na oddZiałZuzanna jak ja bardzo na alergiach sie.nie znam ale mi wlasnie pediatra nie jedna zreszta mowila ze do 3rz nie robi sie raczej testow uczuleniowych a ewentualnie cos tam z krwi zylnej moga zbadac..
Linka gratki dla synka i dzielnej mamy bo bez ciebie tez by nie.bylo wynikow :-)
Joasia kuruj sie.. szybkiego powrotu do zdrowia Ci zycze..
Ja wczoraj padlam.. zmeczona bylam az sie poplakalam z bezsilnosci jak wieczorem nawet sil zaspiewac malemu nie mialam.. a dzis to samo.. :-(
W nocy 30st przy otwartym oknie i wiatraku..