reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej laski!

Wczoraj podczas ogladania meczu emocje rosly z minuty na minute. Ok duzo sil stracili nasi ale ostatecznie udalo im sie napisac historie.

U nas tez duchota straszna. Dzisian jest jeszcze gorzej niz wczoraj. Dobrze ze do kosciola poszlam na 7 bo pozniej pewnie ciezko byloby wytrwac.
Teraz siedze w samej bieliznie i sie kleje do wszystkiego :-(

W tym tygodniu mam zamiar isc pofarbowac wlosy... nie farbowalam rok ale juz nie daje rady wytrzymac. Przy takiej temperaturze odrost przetluszcza sie jeszcze bardziej.
Najchetniej poszlalabym z kolorem ale boje sie tego jak finalnie bede wygladac :-D

Co do gotowania-to ja mialam caly tydzien spokoj. Stolaowalismy sie albo u mojej mamy albo w karczmie... dzisiaj tez obiadek u mamusi.

Dzień dobry.
U nas skwar. W kosciele byliśmy na 9, a potem na chwilę do smyka, bo dostalam smsa ze dodatkowe -20% od cen już obniżonych i po taniości kupiłam Zu spódniczkę, a brzuszkowemu bodziaki i rampersy na za rok. Za takie ceny to szkoda było nie skorzystać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też dzisiaj tragicznie gorąco, a prognozy wskazywały na to,że popada. Przez ten upał czuję się tragicznie pewno jak wiekszość z Was :-)

reklama
Do góry