reklama
Iza02083
Fanka BB :)
Nie nie mila, prywatnie w innej klinice niż chodze teraz ..znajomi próbowali załatwić mi cc w szpitalu rozmawiali z ordynatorem i też nic musze mieć papier, że tak trzeba
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Dziewczyny w głowach Waszych mężów do czasu porodu jeszcze sie wiele zadxieje mój na początku nie chciał byc ze mna przy porodzie bo sie nasłuchał ze rożnie sie to moze skończyć , ale z biegiem czasu wszystko sie zmieniło i jak mowilam ze w takim razie chce jakas koleżankę albo mamę bo nie chce nyc sama to chyba było dla niego przekonujące , wiem ze wizja nie była przyjemna bo straciłam wiele krwi i sala Wygladala jak to nazwał jakby zazynali prosiaka ... Ale był bardzo dumny ze widział syna od pierwszych chwil i cieszył sie ze mogl byc ze mna i mnie wspierać a druga sprawa był bardzo zaskoczony ze nie rzucałam mięsem bo tego sie chyba najbardziej obawiał ze go zwyzywam i wyrzucę teraz w ogole nie ma tematu chce nyc i koniec !
Iza, no to kiepsko, bo skoro masz traumę, to nie powinni Cię zmuszać do porodu sn, ale papier od psychologa powinni uznać. Mam znajomą też po traumie, to wystarczyło, że zaczęła chodzić w połowie ciąży do lekarza ze szpitala, w którym chciała rodzić i bez problemu zrobił jej cc.
Em Ka, mój chciał być, ale oboje uzgodniliśmy, że jak coś będzie ponad jego siły, to po prostu wyjdzie w trakcie, no ale okazało się w dniu przyjęcia do szpitala, że cc.
Em Ka, mój chciał być, ale oboje uzgodniliśmy, że jak coś będzie ponad jego siły, to po prostu wyjdzie w trakcie, no ale okazało się w dniu przyjęcia do szpitala, że cc.
Joasia_1986
Princesseczka mój teraz nic. Jakby nie pamiętał że jestem w ciąży. Ale poprzednio też jakoś nie zadawał takich pytań. Choć czułam jakby bardziej był ze mną w ciąży, a teraz nic.
Iza02083
Ja wczoraj znalazłam w końcu swoje usg z 7 tyg bo szukałam i polozylam przy telewizorze ..mój wrócił z pracy złapał to ogląda i do mnie z pretensjami czemu nie powiedzialam że wizytę miałam to nic że na zdjęciach nic nie było widać
Ja tez mialam cc ( dystocja szyjkowa i brak postępu porodu- ale to długa hisoria i niezbyt przyjemna) i znieczulenie zewnatrzopowowe czyli w kręgosłup. Po cesarce leżała na płasko przez 24 godziny a potem miała okropny ból głowy poprostu straszny. Nie byłam w stanie podnieść się nawet przy wizycie lekarskiej. Skończyło się konska dawka ketanolu w tyłek.
Teraz tez pewnie bede mieć cc ze względu na przepukline kręgosłupa :-(
Teraz tez pewnie bede mieć cc ze względu na przepukline kręgosłupa :-(
aob66
Moderatorka
Ja dziś odpadam z dyskusji, bo słabo ze skupieniem się... zmeczylam się dziś. .
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
Iza02083
Moja koleżanka po cc wróciła do domu i pierwsze co musiała zrobić to posprzątać mieszkanie bo partner zrobił imprezę z okazji urodzin syna ..mówi że nie czuła że cięta była ..zazdroszczę
reklama
To pozazdrościć. Podobno teraz nie leży się 24 godziny tylko 8 Ale to chyba zależy od szpitala i od kobiety. Do listopada jeszcze pół roku a ja juz się boje
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom