reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

gaga u mnie też jeszcze dużo osób nie wie. Trzymam kciuki za jutrzejszą Twoją wizytę. Ciasto piękne, też bardzo lubię piec.

reklama
Majdaczek to juz drugie, waszego czasu na 14.30 wiec mi się dluzy.
Ja jeszcze nikomu nie mówiłam, czekam do sprawdzenia płci.
Juz się doczekać nie mogę, jak i cora.

Gaga pyszności, sama robiłaś?
Ja mam smaka na cycki murzynki znowu lub zwykle fale Dunaju.. Od początku ciąży zresztą.

Netta weź magnez i troszkę odpoczynku..

Lilith tak sama :) lubię piec ale rzadko to robię bo nas jest tylko dwoje więc jeśli się z kimś nie podzielę to później wyrzucam większą połowę :( także nie długo jadę do szwagierki na kawkę i wezmę jej z połowę ;)

Eutyrox bo mam trochę wysokie tsh (2,4) i niskie ft4... Podobno w PL w takiej sytuacji od razu daje sie chociaż najniższa dawkę leku żeby wyrównać, by dzieciatko było bezpieczne.
Juz od dwoch endokrynologów słyszałam ze eutyrox najlepiej sie wchłania jeśli sie go bierze na czczo minimum 1godz, a najlepiej 2 godzinę przed jedzeniem, kawa czy jakimikolwiek lekami. A witaminy mam brać dopiero popołudniu.

A ja.. Nie plamie. I nie wiem czy dlatego ze biorę bardzo regularnie 3x1 dupka, czy ze biorę eutyrox, czy ze minął ten termin niby @?? Ale i tak ciagle ze strachem chodzę do wc;) ale nie oszczędzam sie.. Ogród wzywa, czuje sie pełna energii i nie umiem siedzieć w miejscu po prostu:):):) ale staram sie nie podnosić, nie nosić nic ciężkiego i często przysiadac żeby sie nie przemęczyć:)

Teraz próbuje ogarnąć wielka szafę ciuchów dziewczynek.. A po południu przedstawienie w przedszkolu:):)

Witam nowa mamę!!:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mam wezwanie na polowkowe, 23.06 z tym, ze w jakimś innym miejscu. Wezmę dzis tl wezwanie i wypytam moja bo mi się to nie podoba, tym bardziej ze mam mieć technika od scanu po cc bliznie a teraz blizn mam już dwie.. Co to za cuda Kuzwa.. Nie dość że się denerwuje tljeszcze takie coś kurde. Zła jestem.

Iza Zapomnialam Ci odpisać ech.. Tez tak mam nadal. Kiedyś Czytalam, że to może być od dotwarzania końcowego łożyska.

Gaga ja też uwielbiam. A mniejsze porcję?

Ivi strach juz będzie ale ciesze się z takich wiesci!

Lilith jak znajdę fajny przepis na standardową blachę to nie chce mi się przeliczać na mniejszą ;) a jak już wyjdzie coś fajnego to lubię się podzielić ;)

Hej kobiety.
Musze Wam powiedzieć ze w rogaliki bardzo dobrze się śpi. Nie było mi tak wygodnie już dawno. Tak się wyspalam ze rano wzięła się za porządki i teraz boli mnie brzuch dołem. :( boli mnie przy chodzieniu. Chyba wezmę nospe i się poloze.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

A Ja przyprowadziłam chłopaków ze szkoły, a teraz leżę i odpoczywam :) Ale mi dobrze :) Zrobiłam dzisiaj pyszną zupę pomidorową, ale mi wyszła dobra :) Jakoś od początku ciąży bierze mnie na zupy, wcześniej jakoś rzadko robiłam, w niedzielę przeważnie rosół. A teraz bym cały czas jadła :)

reklama
Do góry