reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny wy tu z ciastami , pysznosciami a mnie od dwoch dni napada na .....boczek i wszystko co slone :/ wzielam sobie dzisiaj do kawy kawaleczek sernika i szybko wymienilam go na pikantne salami :p

reklama
A ja juz w drodze ale mam stres.. mysle pozytywnie ale zobaczymy jak bedzie.. Jeszcze tym listem mnie wkurzyli,moze cos dzis zaradze.
Ja obiadu jeszcze nie mam I glowy do niego tez.. mlody mi jeszcze widze zasnal jak pisac to zaczelAm Jeju ja to mam pecha.. bedzie wsciekly jak go niedlugo obudze..

Wymiekam,jeszcze mnie brzuch zaczal z nerwow bolec a tu pecherz napelniam by tym razem byl pelny aaaaa

Lilith trzymam kciuko kochana :-* nie stresuje sie tam i zdaj szybko relacje! :-)

Gaga mniam mniam :-D pysznie wyglada to twoje ciasto :-D mozesz podrzucic przepis? ;-)

Majdaczek witaj :-) bedzie dobrze ;-* :-)

Wiklinka ja ostatnio mam faze na okrase z boczku. Ostatnio kopytka nim krosilam mmmmniaaam :-D i u mnie smaki sa rozne. Czasem na slodko czasem na slono :-D

Gaga podrzucisz przepis w watku?

Iza to ciaza :d

A ja Was nadrabiam bo wczoraj miałam małe zdarzenie i telefon w rozsypce musiałam dzisiaj kupić telefon bo zero kontaktu ze światem bo komp mam w serwisie, nawet opłat nie miałam jak zrobić. I w końcu nadrabiam:d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Majdaczek witaj :)

Ivi, też biorę euyhyrox/letrox i zawsze na 30 min. mi kazali przed jedzeniem i chyba tak jest tez w ulotce? Śniadanie czasem jem później, a czasem własnie ok. 30 min. po i działa, wyniki się normują. 2 godz. przed to trochę uciążliwe, bo jak ktoś chodzi do pracy na 7-8 i je śniadanie w domu, to ciężko tak się budzić na lek, nie zawsze już da się zasnąć.

Widzę, że więcej osób ma problem z bolącą kością ogonową, Priinceseczka, mnie boli jak chodzę, przy leżeniu nie czuję, przy zmianie pozycji już tak.

Iza też tak mam, a ciśnienie masz w normie?

U mnie dziś wypadki parami - rano złamała mi sie suszarka, jak rozwiesiłam pranie, a potem rozsypałam pół puszki kawy na ulubione spodnie...

podpowiedzcie..oprocz tych badan ogolnych krwi i moczu, co warto jeszcze sprawdzic czy jest w normie? jutro ide na pobranie krwi wiec bym dorzucila cos jeszcze do sprawdzenia

reklama
Ciśnienie 140/85 miałam dzis i to juz sporo po scanie..
Fryty z ryba dzis bo nikomu się nie chce nic robić..

Ja miałam taki dzień wypadków wczoraj.. Dzis zas mlody wymevzony, my też i juz mam dość tego dnia.

Keejti takie nagle wypadki gotówkowe są kiepskie..

Netta kto by pow. Do fryzjera to Oki ale dla psa..

Uszy mi się zatkaly..

Do góry