reklama
A ja juz w drodze ale mam stres.. mysle pozytywnie ale zobaczymy jak bedzie.. Jeszcze tym listem mnie wkurzyli,moze cos dzis zaradze.
Ja obiadu jeszcze nie mam I glowy do niego tez.. mlody mi jeszcze widze zasnal jak pisac to zaczelAm Jeju ja to mam pecha.. bedzie wsciekly jak go niedlugo obudze..
Ja obiadu jeszcze nie mam I glowy do niego tez.. mlody mi jeszcze widze zasnal jak pisac to zaczelAm Jeju ja to mam pecha.. bedzie wsciekly jak go niedlugo obudze..
Priinceseczka
Fanka BB :)
Lilith trzymam kciuko kochana :-* nie stresuje sie tam i zdaj szybko relacje! :-)
Gaga mniam mniam pysznie wyglada to twoje ciasto mozesz podrzucic przepis? ;-)
Majdaczek witaj :-) bedzie dobrze ;-* :-)
Wiklinka ja ostatnio mam faze na okrase z boczku. Ostatnio kopytka nim krosilam mmmmniaaam i u mnie smaki sa rozne. Czasem na slodko czasem na slono
Gaga mniam mniam pysznie wyglada to twoje ciasto mozesz podrzucic przepis? ;-)
Majdaczek witaj :-) bedzie dobrze ;-* :-)
Wiklinka ja ostatnio mam faze na okrase z boczku. Ostatnio kopytka nim krosilam mmmmniaaam i u mnie smaki sa rozne. Czasem na slodko czasem na slono
Keejti-93
Gaga podrzucisz przepis w watku?
Iza to ciaza :d
A ja Was nadrabiam bo wczoraj miałam małe zdarzenie i telefon w rozsypce musiałam dzisiaj kupić telefon bo zero kontaktu ze światem bo komp mam w serwisie, nawet opłat nie miałam jak zrobić. I w końcu nadrabiam:d
Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
Iza to ciaza :d
A ja Was nadrabiam bo wczoraj miałam małe zdarzenie i telefon w rozsypce musiałam dzisiaj kupić telefon bo zero kontaktu ze światem bo komp mam w serwisie, nawet opłat nie miałam jak zrobić. I w końcu nadrabiam:d
Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
Majdaczek witaj
Ivi, też biorę euyhyrox/letrox i zawsze na 30 min. mi kazali przed jedzeniem i chyba tak jest tez w ulotce? Śniadanie czasem jem później, a czasem własnie ok. 30 min. po i działa, wyniki się normują. 2 godz. przed to trochę uciążliwe, bo jak ktoś chodzi do pracy na 7-8 i je śniadanie w domu, to ciężko tak się budzić na lek, nie zawsze już da się zasnąć.
Widzę, że więcej osób ma problem z bolącą kością ogonową, Priinceseczka, mnie boli jak chodzę, przy leżeniu nie czuję, przy zmianie pozycji już tak.
Iza też tak mam, a ciśnienie masz w normie?
U mnie dziś wypadki parami - rano złamała mi sie suszarka, jak rozwiesiłam pranie, a potem rozsypałam pół puszki kawy na ulubione spodnie...
Ivi, też biorę euyhyrox/letrox i zawsze na 30 min. mi kazali przed jedzeniem i chyba tak jest tez w ulotce? Śniadanie czasem jem później, a czasem własnie ok. 30 min. po i działa, wyniki się normują. 2 godz. przed to trochę uciążliwe, bo jak ktoś chodzi do pracy na 7-8 i je śniadanie w domu, to ciężko tak się budzić na lek, nie zawsze już da się zasnąć.
Widzę, że więcej osób ma problem z bolącą kością ogonową, Priinceseczka, mnie boli jak chodzę, przy leżeniu nie czuję, przy zmianie pozycji już tak.
Iza też tak mam, a ciśnienie masz w normie?
U mnie dziś wypadki parami - rano złamała mi sie suszarka, jak rozwiesiłam pranie, a potem rozsypałam pół puszki kawy na ulubione spodnie...
majdaczek14
Ja za chwilę wybieram się z chłopakami na trening. Miłego popołudnia.
reklama
Ciśnienie 140/85 miałam dzis i to juz sporo po scanie..
Fryty z ryba dzis bo nikomu się nie chce nic robić..
Ja miałam taki dzień wypadków wczoraj.. Dzis zas mlody wymevzony, my też i juz mam dość tego dnia.
Keejti takie nagle wypadki gotówkowe są kiepskie..
Netta kto by pow. Do fryzjera to Oki ale dla psa..
Uszy mi się zatkaly..
Fryty z ryba dzis bo nikomu się nie chce nic robić..
Ja miałam taki dzień wypadków wczoraj.. Dzis zas mlody wymevzony, my też i juz mam dość tego dnia.
Keejti takie nagle wypadki gotówkowe są kiepskie..
Netta kto by pow. Do fryzjera to Oki ale dla psa..
Uszy mi się zatkaly..