reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi no pytalam ostatnio o Ciebiei co po wizycie. Dobrze, zejuz pozalatwiane.

Milagros sierota jestem..kiecka sliczna fakt a Zapomnialam pochealic..

Wiklinka chyba jeszcze mam z 6 w zamrazalniku, chętnie się pidziele. Zresztą inne tez tam są, do koloru do wyboru.

Jak ja ostatnio piczulam to co myslalam, ze jest ruchem, to zaraz nad spojeniem, po prawej stronie i nie było jak motylki a jakby hmm bańka gazu co ucieka dk góry i przy wierzvhu zrobiło pyk i znowu pyk. Może to nie to ale jelita tak nisko? Cóż, dwie ciaze zamna a już nie pamiętam jak to było hihi.

Ktoras z Was szyję? Bozabieram się do roboty i potrzebuje pomocy :-)

reklama
Lilith dmucham ponton i plyne na magnuma :p a co do szycia to ja okazjonalnie ale dopiero sie ucze , z resztek materialu mojej mlodej uszylam dwie sukienki .
78eea306656b001cmed.jpg
8c583d65521a9471med.jpg

Wiklinka prawdziwy talent krawiecki. Ja bym się nawet za to nie brała [emoji58] takie mam zdolności.

Zna się któraś z Was na zwolnieniach Zusach itp? Teraz pracuje. W marcu byłam tydzień na zwolnieniu. Czy gdybym poszła na zwolnienie teraz to podstawa do wypłaty bedzie taka jak w marcu czy z ostatnich 3 m-cy? Czytam te przepisy i guzik z tego rozumiem [emoji15][emoji30][emoji35]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa dziewczyny mój dziś ma 40 urudziny i za nic w świecie niewiele co mu kupić zawsze mu kupuje jakieś porządne zeczy typu perfumy ale nie wiem czy teraz nie na kupywac jakich śmiesznych zeczy ;) kurde poratujcie

A masz przy sobie jakiś sklep stacjonarny toysfotboys? Tam są super gadżety, takie z "jajem":):)

Cześć tak w ogóle!!

Lilith nie odzywałam sie bo w sobotę i niedziele na ogrodzie siedziałam, plecy mam spalone słońcem ale juz prawie wszystko posiane:) do tego z TZ ogarniamy kolejny kat naszej działki i bede mieć cudne miejsce do wypoczynku z maluszkiem :):):):)
Eutyrox mi nie przeszkadza, tylko to ze trzeba go brać 2godziny przed jedzeniem i duphastonem... Wiec mam budzik na 5rano nastawiony i przez sen biorę lek;) wtedy jak budzę sie np o 7to moge normalnie od śniadania zacząć przynajmniej:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi oo a mi ten Euthyrox kazala brac pol godziny przed jedzeniem. Tsh roslo skoro zdecydowala sie na podanie Euthyroxu?

Wiklinka-meeega talent! :-) super:-)

Ja ostatnio myslalam czy nie zaczac robic na drutach :-D

Witam. Jestem mamą dwóch wspaniałych synków. Niestety 1,5 roku temu poroniłam. Dużo mnie to wszystko kosztowało, żeby dojść do siebie i wszystko ułożyć na nowo. Na szczęście po mału się układa. Jestem w ciąży, 11 tydzień i 5 dni. Wczoraj byłam na wizycie i jest OK. Miałam dużą torbiel na prawym jajniku, na szczęście się wchłania.

reklama
Dzień Dobry :)

Witaj Majdaczek i gratuluję :) dobrze Cię kojarzę ze staraczek? byłam tam jakiś czas

Wiklinka cudo sukieneczki, talent jest :)

Priinceseczka ja się kiedyś uczyłam robić, ale nie zrobiłam nic po za szalikiem :D

Linka fajny pomysł na prezent z 'jajem' dużo jest takich fajnych pierdół

i jak zwykle zapomniałam już co napisać ;)

Do góry