reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi no pytalam ostatnio o Ciebiei co po wizycie. Dobrze, zejuz pozalatwiane.

Milagros sierota jestem..kiecka sliczna fakt a Zapomnialam pochealic..

Wiklinka chyba jeszcze mam z 6 w zamrazalniku, chętnie się pidziele. Zresztą inne tez tam są, do koloru do wyboru.

Jak ja ostatnio piczulam to co myslalam, ze jest ruchem, to zaraz nad spojeniem, po prawej stronie i nie było jak motylki a jakby hmm bańka gazu co ucieka dk góry i przy wierzvhu zrobiło pyk i znowu pyk. Może to nie to ale jelita tak nisko? Cóż, dwie ciaze zamna a już nie pamiętam jak to było hihi.

Ktoras z Was szyję? Bozabieram się do roboty i potrzebuje pomocy :-)

reklama
Lilith dmucham ponton i plyne na magnuma :p a co do szycia to ja okazjonalnie ale dopiero sie ucze , z resztek materialu mojej mlodej uszylam dwie sukienki .
78eea306656b001cmed.jpg
8c583d65521a9471med.jpg

Wiklinka prawdziwy talent krawiecki. Ja bym się nawet za to nie brała [emoji58] takie mam zdolności.

Zna się któraś z Was na zwolnieniach Zusach itp? Teraz pracuje. W marcu byłam tydzień na zwolnieniu. Czy gdybym poszła na zwolnienie teraz to podstawa do wypłaty bedzie taka jak w marcu czy z ostatnich 3 m-cy? Czytam te przepisy i guzik z tego rozumiem [emoji15][emoji30][emoji35]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa dziewczyny mój dziś ma 40 urudziny i za nic w świecie niewiele co mu kupić zawsze mu kupuje jakieś porządne zeczy typu perfumy ale nie wiem czy teraz nie na kupywac jakich śmiesznych zeczy ;) kurde poratujcie

A masz przy sobie jakiś sklep stacjonarny toysfotboys? Tam są super gadżety, takie z "jajem":):)

Cześć tak w ogóle!!

Lilith nie odzywałam sie bo w sobotę i niedziele na ogrodzie siedziałam, plecy mam spalone słońcem ale juz prawie wszystko posiane:) do tego z TZ ogarniamy kolejny kat naszej działki i bede mieć cudne miejsce do wypoczynku z maluszkiem :):):):)
Eutyrox mi nie przeszkadza, tylko to ze trzeba go brać 2godziny przed jedzeniem i duphastonem... Wiec mam budzik na 5rano nastawiony i przez sen biorę lek;) wtedy jak budzę sie np o 7to moge normalnie od śniadania zacząć przynajmniej:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi oo a mi ten Euthyrox kazala brac pol godziny przed jedzeniem. Tsh roslo skoro zdecydowala sie na podanie Euthyroxu?

Wiklinka-meeega talent! :-) super:-)

Ja ostatnio myslalam czy nie zaczac robic na drutach :-D

Witam. Jestem mamą dwóch wspaniałych synków. Niestety 1,5 roku temu poroniłam. Dużo mnie to wszystko kosztowało, żeby dojść do siebie i wszystko ułożyć na nowo. Na szczęście po mału się układa. Jestem w ciąży, 11 tydzień i 5 dni. Wczoraj byłam na wizycie i jest OK. Miałam dużą torbiel na prawym jajniku, na szczęście się wchłania.

reklama
Dzień Dobry :)

Witaj Majdaczek i gratuluję :) dobrze Cię kojarzę ze staraczek? byłam tam jakiś czas

Wiklinka cudo sukieneczki, talent jest :)

Priinceseczka ja się kiedyś uczyłam robić, ale nie zrobiłam nic po za szalikiem :D

Linka fajny pomysł na prezent z 'jajem' dużo jest takich fajnych pierdół

i jak zwykle zapomniałam już co napisać ;)

Do góry