reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja na dzisiejszej wizycie pytalam doktorka czemu mnie boli podbrzusze nad lonem. Powiedzial ze musi bolec bo rosnie maly czlowiek i tam sie wszystko rozciaga:-) takze luziik:-)
Quatro valencia - używam prawie 3 lata, często woziłam w nim 2 chłopcow na raz i dla mnie ideał, lekki, poręczny, łatwy w prowadzeniu i się jak super składa jednym ruchem ręki do małych rozmiarów
teraz tylko jakaś tania i też lekka gondolka by się przydała..
teraz tylko jakaś tania i też lekka gondolka by się przydała..
Joasia_1986
Katerineczka te wkładki działają na pewno na takiej zasadzie, tylko są pewnie 100 razy droższe.
Mnie mąż kupił papierki w sklepie chemicznym. Normalna wydzielina nie bedzie barwic lub może barwic na pomarańcz, zależy od papierków.
Ja sprawdzałam też czasem pH moczu ;-) raczej powinno być lekko kwaśne lub obojętne ;-) (chyba że mocna infekcja), więc nie powinno się mylić z wodami.
Mnie mąż kupił papierki w sklepie chemicznym. Normalna wydzielina nie bedzie barwic lub może barwic na pomarańcz, zależy od papierków.
Ja sprawdzałam też czasem pH moczu ;-) raczej powinno być lekko kwaśne lub obojętne ;-) (chyba że mocna infekcja), więc nie powinno się mylić z wodami.
Mnie też bolało na samym początku ok dwóch tyg podbrzusze( co przy dwóch wcześniejszych nigdy nie miałam) i lekarz stwierdził, że jeżeli nie ma plamień czy innych objawów to nic się nie dzieje. Każda ciąża jest inna a na ból można brac coś rozkurczonego i się niestresować i nieco zwolnić tempo..u mnie pomogło i tylko czasami lekko zakuje
Joasia_1986
Tak w ogóle to takie moje zboczenie zawodowe ;-)
Baba na porodówce sie ze mną kłóciła, bo ma być niebieskie, a ja do niej przychodze z zielonym - od razu widać że nie kumata w chemii ;-)
Baba na porodówce sie ze mną kłóciła, bo ma być niebieskie, a ja do niej przychodze z zielonym - od razu widać że nie kumata w chemii ;-)
Nieznosze podwójnych rączek ale co kto lubi. Ważne, że jesteś zadowolona.
Gaga tez bym zjadła coś ale nie wiem co..
Do boli jestem przyzwyczajona ale nie lubię jak nie przechodzi po nospie i magnezie. No i uporvzywe to znowu., am paski w domu, jutro mocz sprawdzę.
Gaga tez bym zjadła coś ale nie wiem co..
Do boli jestem przyzwyczajona ale nie lubię jak nie przechodzi po nospie i magnezie. No i uporvzywe to znowu., am paski w domu, jutro mocz sprawdzę.
aob66
Moderatorka
Hej ja tak na szybko bo mam pytanie za 100 pkt.
Jade jutro na pappa ale jade do szpitala ze skierowaniem na oddzial (zeby bylo za darmo). Lekarz mowil ze kolo 13 powinnam juz wyjsc i pytanie jak myslicie jak na oddzial to musze miec cos na.zmiane?? Szczegolnie o kapcie mi chodzi bo koszuli chyba nie?:-\
Jade jutro na pappa ale jade do szpitala ze skierowaniem na oddzial (zeby bylo za darmo). Lekarz mowil ze kolo 13 powinnam juz wyjsc i pytanie jak myslicie jak na oddzial to musze miec cos na.zmiane?? Szczegolnie o kapcie mi chodzi bo koszuli chyba nie?:-\
linka1985
Aob nie sądzę bo to wejdziesz do zabiegowego tylko
reklama
EM Ka
Lili pochwał
Sie wózkiem o super jest a to dla kogo? Bp chętnych widze wielu hehe
Przybijam
Piątkę bo ja dzis tez rozpoczęłam dzień od tulenia wc... Lekarz mi nawet przepsidal jakies leki na to ale pani w aptece skutecznie mnie zniechęciła . Wiec oddałam .
Kejti smak zupy moze byc inny tez przez ciaze :€ pamiętaj ja nie pomogę
Wczoraj nawet jajko sadzone rpzupalilam , byłam pewna ze na wdechu robię karkówkę a to szybka była wiec kuchnia nie mój świat
Katerineczka w ciazy jest mokro czesto z tego co pamietam tak intensywnie , na początku i na końcu ciazy tez pamietam miałam stracha xzy to nie wody jeździłam po aptekach po te testy ba wody ale u nas nie było :/
Ewa gratulacje cudownie !!! Cudownie to mamy damę
Wylać info do aob zeby dopisała płeć do listy bomba ))
Aob nie myśle ze nie ewnetualnie dadzą Ci do kupienia te butki foliowe , ale to tylko pobranie krwi wiec myśle ze nie .
Sie wózkiem o super jest a to dla kogo? Bp chętnych widze wielu hehe
Przybijam
Piątkę bo ja dzis tez rozpoczęłam dzień od tulenia wc... Lekarz mi nawet przepsidal jakies leki na to ale pani w aptece skutecznie mnie zniechęciła . Wiec oddałam .
Kejti smak zupy moze byc inny tez przez ciaze :€ pamiętaj ja nie pomogę
Wczoraj nawet jajko sadzone rpzupalilam , byłam pewna ze na wdechu robię karkówkę a to szybka była wiec kuchnia nie mój świat
Katerineczka w ciazy jest mokro czesto z tego co pamietam tak intensywnie , na początku i na końcu ciazy tez pamietam miałam stracha xzy to nie wody jeździłam po aptekach po te testy ba wody ale u nas nie było :/
Ewa gratulacje cudownie !!! Cudownie to mamy damę
Wylać info do aob zeby dopisała płeć do listy bomba ))
Aob nie myśle ze nie ewnetualnie dadzą Ci do kupienia te butki foliowe , ale to tylko pobranie krwi wiec myśle ze nie .