reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti, ja sól, pieprz, bazylia, czasem lubczyk i papryka słodka/ostra.

Emka, oczywiście, że jest wiele wad/chorób, których nifty nie wykrywa, czasem wszystko jest w porządku a podczas porodu coś idzie nie tak i porażenie mózgowe albo coś innego, wszystkiego nie przewidzimy. Jestem tego świadoma.

Katerineczka, niestety nie wiem, co to może być, może poobserwuj się i jeśli to się powtórzy to na IP? Masz wyleczoną tą infekcję?

Lilith, szkoda Waszego czasu i nerwów, ale najważniejsze, ze usg wyszło dobrze:) Synek pewnie przeżywał, dlatego tak śpi. Super, że wózek jednak doszedł :)
Co do usg prenatalnego, to ja właśnie zapisałam się teraz i na połówkowe do takiego specjalisty od usg płodu. Moja ginka jest dobra, ale nie ma aż tak dobrego sprzętu i aż taką specjalistką też nie jest.

Katerineczka może zapytaj lepiej l lekarza zawsze będziesz pewna a jaka to konsystencja typowo wodna?

Dzwoniłam do apteki są takie testy na obecność wód płodowych.

No taka wodna bo miałam taką struzke dosłownie na udzie. Ale na podłodze było to trochę mleczne zabarwienie. Ale bardzo wodniste. Kurcze no zawsze coś.

No juz wydawało się że nie ma tej infekcji.

Ivi gratulacje że czujesz ruchy;)

Katerineczka wydaje mi się ze uplawy to raczej nie takie rzadkie by były, może zrób ten test na wszelki wypadek

Katerineczka, czytałam ze teraz będziemy miały zwiększona ilość wydzieliny. Co to było? Bo u mnie się zwiększyło juz z tydzień temu widocznie a wcześniej suszaaa. Dodam, że moje nie jest kremowe, tylko konsystencjacwody z białym kolorem.

Milia za takie badanie warto zapłacić więcej u lepszego specjalisty i być w pełni zadowolonym.

Keejti pomidorowa to sol, pieprz, liść laurowy, ziele ang. Tylko może takie smaki masz? Mi teraz dużo rzeczy dziwniej smakuje a innym Oki..

Ivi wow, szczesciaro!!

Mam kijowe zdjęcia z tableta. Jutro lub w sobotę zrobię lustrzanka, moze na polu..Teraz leje.
Mlody jakimś cudem wniebowziety i jak to z nowością wozek musi stać rozłożony a on wędruje góra dol.
Wielki jest..na zdjęciu nie widać..
Juz się wyjścia doczekać nie mogę.

Jeszcze raz sorki za jakoś. Potem będą lepsze :-)

Ewa ogromne!! Gratulacje!! Udanych zakupów hihi.

Załączniki

• DSC_0365.JPG
    DSC_0365.JPG
    602,7 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0364.JPG
    DSC_0364.JPG
    535,6 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0377.JPG
    DSC_0377.JPG
    564,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0370.JPG
    DSC_0370.JPG
    617,5 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0369.JPG
    DSC_0369.JPG
    574,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Ewa, świetnie, bardzo się cieszę i gratuluję!:) I to dzień wcześniej wyniki dostałaś, mniej stresu:)

Lilith, sliczny, synkowi chyba wygodnie :)

Do góry