reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Scisnelam sie i biegiem lecialam kupic cos wiekszego , tutaj ciezko cos znalezc ale jakies wyszukalam. Chwilowo musi wystarczyc. Kurcze ale jeszcze wczoraj sie zapinalam.

Ewa super, gratuluję :-)

Lilith wózek super :-)
Katerineczka ja też wiecznie mam mokro, czasami się czuje jakbym się posiusiala :/

Zerknelam dziś na cennik w tej klinice tam nifty kosztuje 2100.

Wiklinka ja już dawno się nie dopinam :D w karton i na strych posZło 10par spodni została mi jedna ;D

Iv i super ze czujesz ruchy :D A jak to się objawia ?

wiklinka -ja od 5tc biegam w ciążówkach więc podziwiam że tak długo wytrzymałaś :D

Milagros- każda czuje inaczej.. Ja mam że tak powiem wprawę, wiem czego "wyczekiwać" ;) ale to co czuje to nie wyczekane w sumiem znaczy nie tak że leżę i wiem że zaraz się odezwie.. tylko zaskoczenia - np ostatnio jak zasypiałam to aż mi się oczy otworzyły bo to było tak "nie moje" - a czuje albo puknięcie tuż nad kością łonową.. albo tak jak dziś, puknięcie "w środek", ale właśnie niziutko, w miejscu gdzie dzidziol rezyduje.. Ja wiem że to mega wcześnie, ale są to na tyle inne odczucia od "normalnych jelitowych" że wątpliwości już nie mam;) A pierwsze ruchy takie typowe to często też np "motylki" w brzuszku - uczucie jakby coś tak w środku trzepotało :) te pamiętam akurat przy synku i pierwszej córci.

Lilith - restart mojej 300prawie skończony :) dziś wpuściłam nowych lokatorów - 6 bocji wspaniałych i 3 nowe skalary. 6 kolejnych, malutkich, ma czas by dorosnąć w drugim mniejszym akwa, bo boję się że te które mam, by je potraktowały jak jedzonko ;)

reklama
Ivi dziękuję za szczegółowy opis :) U mnie brak takich odczuć ale wiem że z pierwszym dzieckiem później czuć bo właśnie nie wiadomo co i jak dokładnie :)

Do góry