reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzięki !!! Jeszcze w to nie wierze , tak dzien wcześniej bo do labolatorium w Barcelonie zadzwoniłam i poprosiłam :-))

Wózek super , a jak sie chłopaki wciskają same :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ivi gratulacje, że czujesz ruchy!!
Ewa gratulacje z córki...jejeku ja też bym chciała już znać płeć...
Lilith super wóze...a masz dwójke chłopców? w jakim wieku?
Katerinka o widzisz jaki zbieg okoliczności styczniówki i listopadówki;)
Na każdej wizycie mam usg, szereg badan krwi tez ale wszystkie są dobre (honorowo oddawałam krew więc zawsze ze zdrowiem ok) jedynie co to w ciąży zawsze spada mi żelazo i biore dodatkowo. Mam nadzieje, że same tabletki wystarcza bo w tyłek nie chce już mieć ;/ ;)

A jak z globulkami? Bralas coś niedawno?
Jostyna nie. Syn ma 21m i córka prawie 10 lat.
A NT sprawdzasz?

Teraz mlody zachwycony ale okaże się na spacerze bo on nie wozkowy..
Różnica między malutka Nuna a nim kolosalna!
Ale znowu między nim a Britaxem również. Ten lekki do jednej ręki i jednak typ ramy zupełnie inny.
Jeszcze graco rama kublowa a latala dość mocno, wiec niby podobnie a jednak co innego.
No i fakt, wysoko.

Boli mnie dalej to podbrzusze i krzyż, chyba z 3 dzień ale serducho wali jak szalone nooo wiec się nie stresuje.

Katerineczka to norma. Ja w ciąży z Zu poszlam z tym na IP, bo ze mnie chlusnęło i majty mokre. Zrobili test i było ok. Przedwczoraj i dzis tez mi tak pociekło, ale w ciąży z Zu sie. przyzwyczaiłam do mokrych gaci. Jedyne czego sie boje, to skracającej się szyjki, bo czasem tak się może robić, ale brzuch mnie nie ciągnie, więc myślę, że jest ok.
Kup papierki lakmusowe do pomiaru pH. Najtaniej wychodzą chyba. Ja zużyłam w poprzedniej ciąży prawie 100. Hehe dobrze że na właściwe wody zostało mi ze 3 ;-) Wody płodowe są zasadowe, więc barwią się w zależności od rozdzaju papierka na zielono lub niebiesko.

Ewa gratuluję! Super!

Katarineczka, dzięki . Ale super te wkładki , nawet nie wiedziała ze istnieją .
Co do wydzieliny to nie mam pojęcia:-(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katerineczka to norma. Ja w ciąży z Zu poszlam z tym na IP, bo ze mnie chlusnęło i majty mokre. Zrobili test i było ok. Przedwczoraj i dzis tez mi tak pociekło, ale w ciąży z Zu sie. przyzwyczaiłam do mokrych gaci. Jedyne czego sie boje, to skracającej się szyjki, bo czasem tak się może robić, ale brzuch mnie nie ciągnie, więc myślę, że jest ok.
Kup papierki lakmusowe do pomiaru pH. Najtaniej wychodzą chyba. Ja zużyłam w poprzedniej ciąży prawie 100. Hehe dobrze że na właściwe wody zostało mi ze 3 ;-) Wody płodowe są zasadowe, więc barwią się w zależności od rozdzaju papierka na zielono lub niebiesko.

Ewa gratuluję! Super!

Joasia z nieba mi spadłas męża pośle po te lakmusowe. Czyli zwykła wydzielina nie bedxie się zabarwiac? To może te wkładki działają na podobnej zasadzie? Jak myślisz.?

Lilith teraz będę na wizycie w 13tc3dni więc wtedy lekarz cos wspominał;) mam pełne zaufanie do lekarza bo prowadzi moja trzecia ciąże i w razie w zawsze jest reakcja szybka
Ja teraz będę szukała jakiegoś wózka głębokiego z samą gondolka bo spacerówkę już mam i jestem mega z niej zadowolona...;)

Ja tez mam spacerowke, uwielbiam ją ale mój mały jest duży..juz z niej wyrósł bo ona ma krótkie oparcie niestety..
Pod ten wózek pasuje mi fotelik który chce.

To na usg idziemy w tym samym czasie, ja mam Prenatalne 13+3. Bardzo się niecierpilwie..

Joasiu ja też dziękuję za ten sposób, warto paski mieć w domu i sprawdzać niż się denerwować.
Jutro musze sobie mocz sprawdzić bo może od tego te bole.

reklama
Do góry