reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros mi ósemki z ostatnim jak byłam w ciąży wychodziły chyba ze dwa miesiące nie spałam po nocach ryczałam z bólu apapu nawet nie brałam bo nic nie dawał , odwiedziłam wkoncu chirurga stomatologa i naciol mi dziąsła ... teraz mi wychodzi jedna ale spokojniej z tym ze juz wiem ze do usunięcia bo drażni mi policzek

Milagros mi ósemki z ostatnim jak byłam w ciąży wychodziły chyba ze dwa miesiące nie spałam po nocach ryczałam z bólu apapu nawet nie brałam bo nic nie dawał , odwiedziłam wkoncu chirurga stomatologa i naciol mi dziąsła ... teraz mi wychodzi jedna ale spokojniej z tym ze juz wiem ze do usunięcia bo drażni mi policzek
U mnie jest identycznie. Drażni policzek. I zawsze tak było bo jakieś te ósemki z tej jednej strony mam. Z drugiej normalnie. Mam nadzieję że minie mi za niedługo bo wariuje już...

Jaką dawkę paracetamolu mogę wziąć w ciągu dnia ?

Ola witaj ;)

Milagros mi nic a nic nie pomagał wiec nie brałam byłam otepiala z bólu , wylam po nocach na balkon wychodziłam żeby dzieci nie budzić , tak mnie rwalo , a na koniec wyszły zepsute odrazę do borowania , po nacięciu. Lekarz internista mój pozwolił mi wtedy nurofen dla dzieci brać w syropie ale co i jak nie powiem w każdym razie bałam się później ze go piłam i smarowalam tymi zelami dla niemowlaków na ząbkowanie i trochę pomagało

Milagros mi nic a nic nie pomagał wiec nie brałam byłam otepiala z bólu , wylam po nocach na balkon wychodziłam żeby dzieci nie budzić , tak mnie rwalo , a na koniec wyszły zepsute odrazę do borowania , po nacięciu. Lekarz internista mój pozwolił mi wtedy nurofen dla dzieci brać w syropie ale co i jak nie powiem w każdym razie bałam się później ze go piłam i smarowalam tymi zelami dla niemowlaków na ząbkowanie i trochę pomagało
Wzięłam rano paracetamol,trochę pomogło pod warunkiem że nie mówiłam ani nie polykalam śliny.
Podobno tantumverde jest dobre właśnie na zęby jest bezpieczne w ciąży?

reklama
Do góry