Olusja1987
Fanka BB :)
Witam wszystkie listopadowe przyszłe mamy Chciałam do Was dołączyć i przetrwać kolejne miesiące wymieniając się z Wami swoimi obserwacjami, dzielić problemami i sukcesami związanymi z ciążą. To mój 9t2d ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też brałam to pod uwagęDaj znać jak znajdziesz.
Gaga o brzuszek chodziło.
U mnie jest identycznie. Drażni policzek. I zawsze tak było bo jakieś te ósemki z tej jednej strony mam. Z drugiej normalnie. Mam nadzieję że minie mi za niedługo bo wariuje już...Milagros mi ósemki z ostatnim jak byłam w ciąży wychodziły chyba ze dwa miesiące nie spałam po nocach ryczałam z bólu apapu nawet nie brałam bo nic nie dawał , odwiedziłam wkoncu chirurga stomatologa i naciol mi dziąsła ... teraz mi wychodzi jedna ale spokojniej z tym ze juz wiem ze do usunięcia bo drażni mi policzek
Wzięłam rano paracetamol,trochę pomogło pod warunkiem że nie mówiłam ani nie polykalam śliny.Milagros mi nic a nic nie pomagał wiec nie brałam byłam otepiala z bólu , wylam po nocach na balkon wychodziłam żeby dzieci nie budzić , tak mnie rwalo , a na koniec wyszły zepsute odrazę do borowania , po nacięciu. Lekarz internista mój pozwolił mi wtedy nurofen dla dzieci brać w syropie ale co i jak nie powiem w każdym razie bałam się później ze go piłam i smarowalam tymi zelami dla niemowlaków na ząbkowanie i trochę pomagało