reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Cześć dziewczyny. Wczoraj nie zaglądałam, bo dopadła mnie migrena a na dodatek szykowałam mężowi impreze urodzinową.
Teraz też głowa mnie boli. Najchętniej połowę bym odrąbała. A chciałam skorzystać z weekendu i sobie po sklepach pochodzić SAMA. Ale trudno. Mąż i tak dziś jak zwłoki i sobota zmarnowana.

reklama
Widziałam wczoraj w wiadomościach , ja się boję jak mój ma już 10 cm ponad gdzie do końca , a wszyscy ok 4kg . Przy porodzie z jasiek robili mi usg i ocenili ze dziecko ok 3 kg a waga 3.950 ..

Ja kupiłam gotowa lasanie nie chce mi się nic robić ... byłam z 5 latkiem w biedronie i zaczął rozpaczą bo puzzle chce stałam w kolejce a ludzie patrze li na mnie jak na wyrodna matkę ,, ale się nie ugielam ..

Dziewczyny z pampersa na początku się śmiałam, ale jak zaczęłam to sprzątać nie było mi do śmiechu.

Linka mój mąż też tak olewa swoje zdrowie, a ostatnio na nogi narzeka, tak bolą, że spać nie może. Aż się boje.

Aob miałaś wyrzuty sumienia po apapie? Ja nie mam, chociaż jak mnie naprawdę bardzo głowa boli to biorę.

No mimo wszystko uważam, że to lepiej, że go sprawdza :-) kierowcy powinni dbać o zdrowie, nie tylko ze względu na siebie ale i bezpieczeństwo innych

Keejti mój był zaskoczony potem się wkurzal a potem śmiał jak to sprzątalam.

Linka dobrze, że nie uleglas dziecku :-) niech wie kto rządzi i ze awantury w sklepie są bez sensu.

Mama czwórki uważaj na siebie.

A ja z małym dziś od rana na wsi, trochę sobie jarzyn posialam, teraz miałam jechać po męża do pracy ale zostane tu jeszcze bo ma być grill :-) (a mąż na to "dobrze, to sobie od Ciebie odpoczne")

Hej, dotarł do mnie ten doppler!!! Fajne , chociaż nie jestem pewna czy to co słyszę to serduszko, na dole pod pępkiem po prawej stronie , bardziej jak pulsowanie szybkie niż uderzenia serca .... Polecam i tak...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Laski u mnie sobota też do bani. Pół nocy nie spałam z bólu. Wstałam rano i wzięłam paracetamol. Trudno. Aż łzy w oczach mi stoją. Już mam dosyć tych osemek...

Miałam tyle przemyśleń co wam napisać i jak zwykle zero pamięci...

Do góry