reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama 4 a co powiesz ma leżenie bite
3 mce plus 2 razy w szpitalu ? Ja tak miałam w poprzedniej ciazy jak wczesniej byłam tak zabiegana ze nie miałam sie kiedy wysikac...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Witam
mama czwórki dobrze ze juz troszkę lepiej :)

Ja dziś chłopcom na śniadanie zrobiłam kanapki wiosenne i z pasta jajeczna a ci zjedli po jednej tylko :( a tyle się narobilam

Emka ja bym nie dała rady . Wykończył bym się psychicznie . Z moim pierworodnym leżałam 2 tygodnie w szpitalu jak poślizglam się na schodach i spadłam , była tam dziewczyna która leżała od 3 miesiąca do końca ciąży plackiem nie mogła nawet do toalety , niepamiętnych co najpierw było ale później miała za mało wód plodowych , w Krakowie rodzic miała a jak ja z dzidziusiem spodkalam to mówiła ze nie potrzebnie leżała bo ilość wód była w porządku tylko miała maleńki brzuszek ..

Emka-szacun dla Ciebie. Nie wyobrażam sobie tego.

U nas dziś śniadanie na raty. Bo 2 najmłodsze juz od 1.5 godz. Nie śpią a starsza dwójka jeszcze dosypia. Pogoda w Krk dziś paskudna wiec niech sobie śpią i tak pewnie nigdzie dziś nie wyjdą.
Najmłodsza dotrzymuje mi stałe towarzystwa i polegają przy mnie. Dziś przyniosła mi kulę teściowej i mówi do mnie "mama masz laskę bo dzisiaj się słabo czujesz"

Hej i u nas pobudka. Tzn ja leżę od 7 bo u sąsiadów woda kapala z kranu.
Lecimy do kościoła a potem jadę z Julkiem do siostry. W planach pizza rogaliki francuskie co ostatnio narobilyscie ochoty i ciasto delicjowe. Pracowity dzień się zapowiada ale poza tym nie robię nic :p

Kobietki w co się ubrać na komunie u kuzynki? Musi byc sukienka czy coś innego? Bo te co mam to chyba nie zmieszcze się albo będzie to źle wyglądało bo odcięcie akurat na brzuchu a kupować typowo ciążowa to tylko na raz;/

Mama czwórki jak dzieciak się martwi o ciebie :) kochane dziecko ...

Keejti wydaje mi się ze nie musisz sukienki wkładać , ja nie lubię sukienek nawet na komunie syna w tamtym roku miałam eleganckie spodnium . A cieszyłam się potem bo zimno było strasznie :)

Keejti- wg mnie sukienka to nie jest żadna konieczność na komunii. Spokojnie można ubrać spódnicę lub spodnie i jakąś elegancka bluzkę lub tak jak pisze linka spodnium.Ja wcale nie chodzę w sukienkach. Na komunii córki byłam w eleganckich ,spodniach, bluzce i żakiecie bo było chłodno. Wydaje mi się że jak zakładasz spodnie to wtedy warto na dodatki -(buty, torebkę ,naszyjnik,kolczyki) bardziej zwrócić uwagę żeby całość wyglądała elegancko.

reklama
Keejti wyglądają pychaaa.. Ald jak zobaczyłam to mdłości się pogorszyły.. Wczoraj nalesniory robilam, na kremowce i tak mi źle było po nich, że szok.. Co gorsza rano nie lepiej..

Witam nowe mamy..mało o sobie napisalyscie.

Grupa zamknięta to i od porodu może być. I dostęp jakby wcześniej zakladac, tylko dla tych stałych aktywnych, nie nowych. Wbrew pozorom z tego może być też syf.

Nadal nie zdecydowalam co z tym wózkiem dla synka..

Moj chory.. On z tych co na prawde muszą być chorzy by to było widać no i dziś już nie udało mu się ukryć ech..

Do góry