reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ivi potem ci napisze jakie zalecenia mieli moi synowie na astmę na priv wczoraj naskrobalam u post zaginął .. moi tez pulmicort berodual singla i xyzal mieli kupę lekarstwo teraz mam w domu tylko berodual w razie nagłych ataków i nie chorują jak wcześniej wiadomo przeziębienie jakieś zlapia.. i berodual nie był użyty również od 2 lat

Mój synek jak był malutki bardzo chorował. Bardzo częste zapalenia oskrzeli i płuc aż w końcu pewnego dnia lekarka wysłała nas na cito do Instytutu chorób płuc i gruźlicy w Rabce z podejrzeniem mukowiscydozy. Diagnoza się nie potwierdziła ale stwierdzili i niego początki astmy. Bardzo mu tam pomogli,jego stan po pobycie tam znacznie się poprawił i w ciągu 3 miesięcy wszystkie objawy minęły.

Wiecie co dopiero teraz skapnelam sie, ze ja w pon ide z mlodym na szczepienie i to wlasnie mmr.. i teraz nie wiem chyba przeloze, bo w srode mam gin... mam przeciwciala, ale czy wystarczajavo duzo...

A wiem, ze dla pediatry to bedzie problem, bo juz ostatnio musialam podpisac, ze go zaszczepie.. to jest juz dlugo przekladane szczepienie ze wzgledu na jego wieczne choroby :-\ 2tyg temu mial szczepienie dopiero z 6-7mies...

Mama czwórki u nas tez obiad późny, zwykle po 19, bo tak mąż wraca.

Joasia Ty też masz bloga? To pochwal się nam :-) juz doczytałam, dzięki :-)

Keejti chyba słabo z braniem i wyrzucaniem zwolnienia, bo lekarz przecież wysyła to zwolnienie do ZUSu, wiec w zusie będą 2 i pewnie będziesz musiała wyjaśniać Ty albo lekarze.

Linka hahahaha, nieźle z tym mlekiem. Ja bym się nie powstrzymala i powiedziała :p

Lilith ja też kiedyś notowalam przepisy w zeszycie. Teraz jak mnie coś zainteresuje to screen i juz :p

Aob tez zazdroszczę ze masz okazję poczytać książkę, ja nawet z forum nie wyrabiam.

Wiktorek witaj :-)

No i tyle. Potem dokoncze Was czytać, bo się mały niecierpliwi :p

Lilith ja jestem strzelec;d

Dzień dobry
Ja już po kawce i nalesnikach ale takich grubych na oleju z dżemem jablkowym jak babcia kiedyś robila:p

Linka może i tak ale na niespodziankę będziesz wszystko uniwersalne trzymała a na dziewczynkę w jaki szał różu możesz wpasc:)
No i trzymam kciuki i czekam na wieści.

Aob ja mam też długo przekladana ostatnia dawkę engerix na zoltaczke a już trzeba mmr robić i właśnie zastanawiam się czy to wogole robić czy dać spokój ale to temat rzeka

Hej dziewczyny:-)

Ja na uczulenie mialam xyzal i singulair. Alergolog zalecil duzo ruchu. Polecal szczegolnie plywanie i bieganie.

Eh chcialam wyjsc na zakupy ale boje sie kontroli:-/ TZ spi po nocce i musze czekac do godz. 12-13 az wstanie. Nawet nie wiecie jak bardzo wkurza mnie to niewolnictwo.
Musze znalezc jakies argumenty ktore przemowia do mojego gina aby dal mi l4 chodzace hmm...

Mamo czworki powodzenia przy papierkowej robocie :-*

Linka ja trzymam kciuki za dziewczynke!!:-)

reklama
Do góry