reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ivi potem ci napisze jakie zalecenia mieli moi synowie na astmę na priv wczoraj naskrobalam u post zaginął .. moi tez pulmicort berodual singla i xyzal mieli kupę lekarstwo teraz mam w domu tylko berodual w razie nagłych ataków i nie chorują jak wcześniej wiadomo przeziębienie jakieś zlapia.. i berodual nie był użyty również od 2 lat

Mój synek jak był malutki bardzo chorował. Bardzo częste zapalenia oskrzeli i płuc aż w końcu pewnego dnia lekarka wysłała nas na cito do Instytutu chorób płuc i gruźlicy w Rabce z podejrzeniem mukowiscydozy. Diagnoza się nie potwierdziła ale stwierdzili i niego początki astmy. Bardzo mu tam pomogli,jego stan po pobycie tam znacznie się poprawił i w ciągu 3 miesięcy wszystkie objawy minęły.

Wiecie co dopiero teraz skapnelam sie, ze ja w pon ide z mlodym na szczepienie i to wlasnie mmr.. i teraz nie wiem chyba przeloze, bo w srode mam gin... mam przeciwciala, ale czy wystarczajavo duzo...

A wiem, ze dla pediatry to bedzie problem, bo juz ostatnio musialam podpisac, ze go zaszczepie.. to jest juz dlugo przekladane szczepienie ze wzgledu na jego wieczne choroby :-\ 2tyg temu mial szczepienie dopiero z 6-7mies...

Mama czwórki u nas tez obiad późny, zwykle po 19, bo tak mąż wraca.

Joasia Ty też masz bloga? To pochwal się nam :-) juz doczytałam, dzięki :-)

Keejti chyba słabo z braniem i wyrzucaniem zwolnienia, bo lekarz przecież wysyła to zwolnienie do ZUSu, wiec w zusie będą 2 i pewnie będziesz musiała wyjaśniać Ty albo lekarze.

Linka hahahaha, nieźle z tym mlekiem. Ja bym się nie powstrzymala i powiedziała :p

Lilith ja też kiedyś notowalam przepisy w zeszycie. Teraz jak mnie coś zainteresuje to screen i juz :p

Aob tez zazdroszczę ze masz okazję poczytać książkę, ja nawet z forum nie wyrabiam.

Wiktorek witaj :-)

No i tyle. Potem dokoncze Was czytać, bo się mały niecierpliwi :p

Lilith ja jestem strzelec;d

Dzień dobry
Ja już po kawce i nalesnikach ale takich grubych na oleju z dżemem jablkowym jak babcia kiedyś robila:p

Linka może i tak ale na niespodziankę będziesz wszystko uniwersalne trzymała a na dziewczynkę w jaki szał różu możesz wpasc:)
No i trzymam kciuki i czekam na wieści.

Aob ja mam też długo przekladana ostatnia dawkę engerix na zoltaczke a już trzeba mmr robić i właśnie zastanawiam się czy to wogole robić czy dać spokój ale to temat rzeka

Hej dziewczyny:-)

Ja na uczulenie mialam xyzal i singulair. Alergolog zalecil duzo ruchu. Polecal szczegolnie plywanie i bieganie.

Eh chcialam wyjsc na zakupy ale boje sie kontroli:-/ TZ spi po nocce i musze czekac do godz. 12-13 az wstanie. Nawet nie wiecie jak bardzo wkurza mnie to niewolnictwo.
Musze znalezc jakies argumenty ktore przemowia do mojego gina aby dal mi l4 chodzace hmm...

Mamo czworki powodzenia przy papierkowej robocie :-*

Linka ja trzymam kciuki za dziewczynke!!:-)

reklama
Do góry