reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Za moich czasów chyba nie było tego testu.
Linka ja tak mam ale ze 3 razy się zdarzyło takie mocne uklucie. Coś podobnego jak czasem przy kichnieciu tylko z boku ale to raczej normalne

reklama
Witam się i ja :)

Kejti zazdroszcze opcji takich zniżek, ja wczoraj byłam na zakupach bo musialam sobie humor poprawić i zdecydowanie za dużo wydalam.[emoji14]

Za bardzo się wczoraj chwalilam,ze się super czuje ze aż dziś wymiotowalam z wrażenia. Ale uspokoiło mnie to trochę bo juz balam ze mi objawy zniknęły. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

3bluzki na krotki rękaw, bluzę :) wczesniej parę dni temu spodnie dwie pary, tunike, sukienkę, trzy komplety bielizny bluzkę i legginsy ale legginsy totalny niewypal, za ciasną gumke maja.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Linka, mnie tak klulo i czasem daleej zakluje w lewym jajaniku. Tam miałam torbiel, ale ze ostatnio coraz mniej to pewnie się zmniejszyła albo wchlonela.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

mi bolalo przez jakis czas,tez przez ta torbiel, mialam ich 4..chyba mam jeszcze.. zreszta jeszcze jutro mam wizyte to sie okaze co tam sie dzieje..ale juz nie mam zadnych boli :)

Ostatnia edycja:
Właśnie się zastanawiam co z tym jajnikim w 4 ciąży mój lekarz bardzo dokładnie sprawdzał jajniki przy pierwszym badaniu dopochwowym bo mówił ze to obiazenie dla mnie i jajniki musi dokładnie sprawdzić . A ta lekarka mi nie sprawdzała e każdym razie nie czułam żeby to robiła idę do niej dziś prywatnie to zapytam tylko niewiem czy będzie usg dopochwowo jeszcze czy juz normalnie

reklama
Do góry