reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dziewczyny :) moja data porodu to 20.11.16 :)

A mam takie pytanie ? Czy ktoras z was miala biegunkę? Wlasnie wczoraj nagle zaczal mnie bardzo boleć brzuch i zaraz nastapila biegunka. Dzisiaj sie kiepsko czuje, mam mdlosci, ale nie wymiotuje. Mialyscie tak ?
Pozdr :)
Hejka Przyszla Mamusio :-) Mam bliski termin bo ja na 18.11:-)
Ja przeżywam to samo co ty plus wymioty. Tydzień temu w nocy obudził mnie potworny skurcz, myslałam że to poronienie bo tydzień wczesniej krwawilam i w szpitalu podali mi progesteron na podtrzymanie. Okazało się że to biegunka i silny ból brzucha taki że płakałam na kibelku. Do tego byłam sama w domu, przestraszyłam sie że szok. Ale po 15 min wyróżnienia wszystko przeszło jak ręką odjął. Za dwa dni znów biegunka ale bez tych potwornych skurczy. Zaczęłam jeść rano i wieczorem łyżkę kakao na sucho i przeszło mi :-)

reklama
a ja sie najadłam teraz fasolki po bretońsku, coś czuje, że będę mieć po tym nie złe wzdęcia ;) ale tak mi smakowała :)

a ja sie najadłam teraz fasolki po bretońsku, coś czuje, że będę mieć po tym nie złe wzdęcia ;) ale tak mi smakowała :)
Oo fasolka to ja też lubię, do tego taka bardzo pikantną ale brzuch mnie ostatnio bolał i twardy był jak skała więc zrezygnowałam. Powiem Wam że po nocach śni mi się jedzonko którego nie mogę jeść bo wymiotuje. Nie mogę doczekać sie porodu i w końcu zjeść coś bez mdłości. O na przykład zapiekanke z budki mniam teraz to sobie tylko pomarzyć:rolleyes:

Witajcie;-)

Jak dziś samopoczucie?

Ja dziś zaczęłam 9 tydzień i jak narazie nic się u mnie nie zmieniło bo mdlosci non stop i spanie mnie niemożliwe męczy.

Olita to jesteś przede mną bo ja mam termin na 23 listopada:-)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Linka niestety nie pamietam czy pisalas...mala jest wczesniakiem?? Czy to wada pluc?

maleducada, lilith z ta gr krwi to chyba zalezy pd lekarzy...

Lilith nie, nie o corke chodzilo tylko o mala dtzemke dla Dextera :-D a 10lat to juz pannica ;-)

Truskawki mniammmm...

Koalka ja sie nie znam to soe.nie wypowiadam.. ale nie stresuj sie za wczasu, bo czesto kobiety jeszcze dluzej nie wiedza o ciazy i rozne rzeczy biora i jest ok...

Katerineczka uwierz mi minie na pewno :-D

Olita witaj :-) ja nie mam akurat takich problemow to nie pomoge...

Edit.

Zaszalam i zrobilam 2-daniowy obiad :p drugie danoe trocce nie wyszlo, bo ryz za slony, mieso przypalone no ale jest hahah :-D czuje, ze bede musiala wieczorem swoje wycierpiec za te szalenstwa :-\

Cześć dziewczyny :)
Długo się wahałam, czy dołączyć do Was. Najpierw czekałam na serduszko, potem coś nie mogłam się zebrać...
Termin mam na 11.11.
Pierwszą ciążę poroniłam - na drugiej wizycie przestało bić serce. Z drugiej ciąży mam roczną córeczkę z trisomią 21. Czekam z niepokojem na badania.
Męczą mnie mdłości, wymioty osłabły - od 2 dni zero.
Co do dat, to ja nie pamiętam dat naszych ślubów, a mieliśmy i cywilny i kościelny;) pierwszą datę mam na obrączce, więc jak nadchodzi ten miesiąc, to sprawdzam :D drugą też sprawdzam bliżej rocznicy, pamiętam tylko, że była to druga sobota września :D

reklama
Do góry