reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama czworki dobrze, ze znalazlas przyczyne tej pokrzywki :-) a hot dogi to ostatnio dla mnie podstawa zywienia haha :-D

Lilith ja ostatnio mam faze na hot doga z budki, bo wydaje mi sie.lepszy, a tak wszystkie parowki dla mnie sa bleee :p
A co do czytania tyg to ja bym czytals o tym ktory sie.zaczal czyli u Ciebie o 11 :-)

Milagros spelnienia marzen :-*

Emka jest nas wiecej - wrednych zon czy partnerek haha:p

Diabliczka.witaj :-)

Aaa i zajrze na inne watki i spadam spac :-) trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo ide na wyniki i juz mi slabo z tego powodu :-\ dobrej nocki

Aob ja też bym pichlonela tego z budki mimo parowy ale uwierz, nie tego tutejszego. Te polskie pyyycha. Jutro robie, nie ma zmiłuj się.
Ale bułkę z pieczarkami tez bym zjadła. Znacie?

Joasiu właśnie, jak u mnie.. Tak swoją drogą niedawno czekalam aż 6 wskoczy a jutro już 10.

Gaga ja mam ang.one mi zas pokazują jak suwak i dany tydzień. Tu się nie liczy jak w Pl a tydzień, który jest skonczony plus dni.

Aob trzymam mocno!!

Hejka wszystkim :-) Jestem tutaj nowa, termin mam na 18 listopada. Jestem w 9 tygodniu i mdłości oraz wymioty nie są mi obce. Niech któraś mnie pocieszy że to już końcówka. Od 6 tygodnia się męczę :errr: ale to chyba nic nowego :-) Ja to wogóle na mięso i wędliny nie mam patrzenia i od zapachu robię sie zielona. Jedyne po czym nie wiszę na muszlą to pomidory ze śmietaną i banany. Pozdrawiam Was przyszle Mamy :-)

czesc wszystkim mamom :) witam nowe:) ja jestem od 2ch dni taka spiaca, ze nie wiem co sie na swiecie dzieje :O za zadanie na jutro mam nadrobic zaległosci stad:) jaka moje male cos oczywiscie pozwoli :) dostałam dzisiaj wyniki badan czy moglybyscie zerknac,powiedziec czy wszystko jest ok bo czasami juz sie gubie w tym wszystkim..wizyte mialam miec w piatek ,lekarz chory i przerzucili mnie wstepnie az na nastepna srode :( co to wogole jest ten cytomelagowirus ..? :O

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 111.jpg
    111.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja tak niestety nie pomogę.. A wyszło Ci, że masz cytomegalie?? Niech się tu jakieś mądre mamy wypowiedzą :-)

Witak Koalka, u mnie były bardzo silne całodobowe wymioty ake od trzech dni sporo zmniejszyły natężenie, do kilku na dzień i myślę, że to już powoli przechodzi, u mnie prawie 11tc. Tak więc głową do góry.

Linka sliczny suwaczek a zrób takich jeszcze 4 dla synkow, ladnie się zmieszczą po 2 w linijce.

Milagros gdzie jesteś..??

Do góry