reklama
aob66
Moderatorka
Mama czworki dobrze, ze znalazlas przyczyne tej pokrzywki :-) a hot dogi to ostatnio dla mnie podstawa zywienia haha
Lilith ja ostatnio mam faze na hot doga z budki, bo wydaje mi sie.lepszy, a tak wszystkie parowki dla mnie sa bleee
A co do czytania tyg to ja bym czytals o tym ktory sie.zaczal czyli u Ciebie o 11 :-)
Milagros spelnienia marzen :-*
Emka jest nas wiecej - wrednych zon czy partnerek haha
Diabliczka.witaj :-)
Aaa i zajrze na inne watki i spadam spac :-) trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo ide na wyniki i juz mi slabo z tego powodu :-\ dobrej nocki
Lilith ja ostatnio mam faze na hot doga z budki, bo wydaje mi sie.lepszy, a tak wszystkie parowki dla mnie sa bleee
A co do czytania tyg to ja bym czytals o tym ktory sie.zaczal czyli u Ciebie o 11 :-)
Milagros spelnienia marzen :-*
Emka jest nas wiecej - wrednych zon czy partnerek haha
Diabliczka.witaj :-)
Aaa i zajrze na inne watki i spadam spac :-) trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo ide na wyniki i juz mi slabo z tego powodu :-\ dobrej nocki
Joasia_1986
Fanka BB :)
Mój suwak idzie perfekcyjnie - identycznie mam om i usg i we wtorki wskakuje mi kolejny okrągły tydzień.
Aob ja też bym pichlonela tego z budki mimo parowy ale uwierz, nie tego tutejszego. Te polskie pyyycha. Jutro robie, nie ma zmiłuj się.
Ale bułkę z pieczarkami tez bym zjadła. Znacie?
Joasiu właśnie, jak u mnie.. Tak swoją drogą niedawno czekalam aż 6 wskoczy a jutro już 10.
Gaga ja mam ang.one mi zas pokazują jak suwak i dany tydzień. Tu się nie liczy jak w Pl a tydzień, który jest skonczony plus dni.
Aob trzymam mocno!!
Ale bułkę z pieczarkami tez bym zjadła. Znacie?
Joasiu właśnie, jak u mnie.. Tak swoją drogą niedawno czekalam aż 6 wskoczy a jutro już 10.
Gaga ja mam ang.one mi zas pokazują jak suwak i dany tydzień. Tu się nie liczy jak w Pl a tydzień, który jest skonczony plus dni.
Aob trzymam mocno!!
linka1985
Lili jeszcze raż weszlam na lilype i to ja coś zespołami za pierwszym razem wychodzi tam równo 10 tydzień miałaś rację ze coś nie tak ...
diabliczka00
A za mną chodzi pizza albo lasagne mm mm
W pierwszej ciąży miałam mega chcice na piwo, wręcz się trzeslam aby lyknąć a teraz cicho sza
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży miałam mega chcice na piwo, wręcz się trzeslam aby lyknąć a teraz cicho sza
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Koalka91
Hejka wszystkim :-) Jestem tutaj nowa, termin mam na 18 listopada. Jestem w 9 tygodniu i mdłości oraz wymioty nie są mi obce. Niech któraś mnie pocieszy że to już końcówka. Od 6 tygodnia się męczę ale to chyba nic nowego :-) Ja to wogóle na mięso i wędliny nie mam patrzenia i od zapachu robię sie zielona. Jedyne po czym nie wiszę na muszlą to pomidory ze śmietaną i banany. Pozdrawiam Was przyszle Mamy :-)
diabliczka00
Iza02083
czesc wszystkim mamom witam nowe ja jestem od 2ch dni taka spiaca, ze nie wiem co sie na swiecie dzieje :O za zadanie na jutro mam nadrobic zaległosci stad jaka moje male cos oczywiscie pozwoli dostałam dzisiaj wyniki badan czy moglybyscie zerknac,powiedziec czy wszystko jest ok bo czasami juz sie gubie w tym wszystkim..wizyte mialam miec w piatek ,lekarz chory i przerzucili mnie wstepnie az na nastepna srode co to wogole jest ten cytomelagowirus ..? :O
Załączniki
reklama
Ja tak niestety nie pomogę.. A wyszło Ci, że masz cytomegalie?? Niech się tu jakieś mądre mamy wypowiedzą :-)
Witak Koalka, u mnie były bardzo silne całodobowe wymioty ake od trzech dni sporo zmniejszyły natężenie, do kilku na dzień i myślę, że to już powoli przechodzi, u mnie prawie 11tc. Tak więc głową do góry.
Linka sliczny suwaczek a zrób takich jeszcze 4 dla synkow, ladnie się zmieszczą po 2 w linijce.
Milagros gdzie jesteś..??
Witak Koalka, u mnie były bardzo silne całodobowe wymioty ake od trzech dni sporo zmniejszyły natężenie, do kilku na dzień i myślę, że to już powoli przechodzi, u mnie prawie 11tc. Tak więc głową do góry.
Linka sliczny suwaczek a zrób takich jeszcze 4 dla synkow, ladnie się zmieszczą po 2 w linijce.
Milagros gdzie jesteś..??