reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama czworki dobrze, ze znalazlas przyczyne tej pokrzywki :-) a hot dogi to ostatnio dla mnie podstawa zywienia haha :-D

Lilith ja ostatnio mam faze na hot doga z budki, bo wydaje mi sie.lepszy, a tak wszystkie parowki dla mnie sa bleee :p
A co do czytania tyg to ja bym czytals o tym ktory sie.zaczal czyli u Ciebie o 11 :-)

Milagros spelnienia marzen :-*

Emka jest nas wiecej - wrednych zon czy partnerek haha:p

Diabliczka.witaj :-)

Aaa i zajrze na inne watki i spadam spac :-) trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo ide na wyniki i juz mi slabo z tego powodu :-\ dobrej nocki

Aob ja też bym pichlonela tego z budki mimo parowy ale uwierz, nie tego tutejszego. Te polskie pyyycha. Jutro robie, nie ma zmiłuj się.
Ale bułkę z pieczarkami tez bym zjadła. Znacie?

Joasiu właśnie, jak u mnie.. Tak swoją drogą niedawno czekalam aż 6 wskoczy a jutro już 10.

Gaga ja mam ang.one mi zas pokazują jak suwak i dany tydzień. Tu się nie liczy jak w Pl a tydzień, który jest skonczony plus dni.

Aob trzymam mocno!!

Hejka wszystkim :-) Jestem tutaj nowa, termin mam na 18 listopada. Jestem w 9 tygodniu i mdłości oraz wymioty nie są mi obce. Niech któraś mnie pocieszy że to już końcówka. Od 6 tygodnia się męczę :errr: ale to chyba nic nowego :-) Ja to wogóle na mięso i wędliny nie mam patrzenia i od zapachu robię sie zielona. Jedyne po czym nie wiszę na muszlą to pomidory ze śmietaną i banany. Pozdrawiam Was przyszle Mamy :-)

czesc wszystkim mamom :) witam nowe:) ja jestem od 2ch dni taka spiaca, ze nie wiem co sie na swiecie dzieje :O za zadanie na jutro mam nadrobic zaległosci stad:) jaka moje male cos oczywiscie pozwoli :) dostałam dzisiaj wyniki badan czy moglybyscie zerknac,powiedziec czy wszystko jest ok bo czasami juz sie gubie w tym wszystkim..wizyte mialam miec w piatek ,lekarz chory i przerzucili mnie wstepnie az na nastepna srode :( co to wogole jest ten cytomelagowirus ..? :O

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 111.jpg
    111.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ja tak niestety nie pomogę.. A wyszło Ci, że masz cytomegalie?? Niech się tu jakieś mądre mamy wypowiedzą :-)

Witak Koalka, u mnie były bardzo silne całodobowe wymioty ake od trzech dni sporo zmniejszyły natężenie, do kilku na dzień i myślę, że to już powoli przechodzi, u mnie prawie 11tc. Tak więc głową do góry.

Linka sliczny suwaczek a zrób takich jeszcze 4 dla synkow, ladnie się zmieszczą po 2 w linijce.

Milagros gdzie jesteś..??

Do góry