reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Co myślicie o tym toxo?

Załączniki

• 1460220014672.jpg
    1460220014672.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Joasia, nie chorowałas i nie chorujesz obecnie :-) Mam tak samo, trochę żałuję, że nie przechodziłam przed ciążą czułabym się bezpieczniej ;)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ivi.. Ja mam moda.. Od samego początku, tak też edytuje listę wizytowa przecież.
I nie da się przenieść tych postów albo jestem ślepa.

Póki zapomnę, zaraz doczytam resztę. Ja patrzyłam adamex firme.
Z camarelo mam dużą styczność, wózek jest tragiczny. Przy rocznym dziecku, czy półtora rocznym to kicz totalny jeśli chodzi o spacerowke. Po dluzszym stosowaniu niż trzy miesiące trzeszczy, po 7miesiacach odpada rączka. Pasy dla dziecka sa beznadziejne. Jest krotka długość to 84 cm jak dobrze pamiętam. Ta wyściółka w środku się mechaci, zsuwa się, umiejscowienie rączki jest tragiczne, zero ochrony dla dziecka, już pomijając fakt że odpada jak już pisałam. a po to jest by chroni, po bokach też luki ze aż, nie jest wgl obudowana.
Gondola super, wygląd super, funkcjonalność zero, ja się boję tym wózkiem jeździć.

Lilith ten Valco to typowy wózek miejski. Mnie sie go teraz po 15stokilowym xmove fajnie podbija. Dla mnie to piórko. Ale ma zerową amortyzację, choć mnie w mieście to nie przeszkadza.

W ogóle coś mi sie pieprzy aplikacja na komórce i wrzuca mi się co 10ta odpowiedź.

Milagros moja siostra bardzo zadowolona z tego wózka dlatego też chciałam taki i nie wygląda źle a ma go półtorej roku i spacerowe dla dużego dziecka kupowala .. jedyne co to czasem dętki z przodu się przebija co stało się jej ze 3 razy ale żeby jej odpadło coś nie słyszałam , może jej się trafił mniej wadliwy ..teraz to mam rozkminke bo go chciałam ale prawie dwa tysięcy wydać a psuć się może

Bierz pod uwagę że nasze dzieci na wiosnę będą jeszcze małe, ledwo siedzące, chciałabym przejść wtedy już na spacerowke A camarelo się do tego nie nadaje, na wątek z wózkami dałam zdjęcie ja wygląda dziecko w takim wózku....
Żeby wytlumaczyc o co mi dokładnie chodzi.

reklama
Do góry