reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith - też mam moda ;) ale nie próbowałam jeszcze tu przenosić

dzieciarnia kończy inhalacje - młoda wygrywa z chorobą, jestem przeszczęśliwa! już dziś byli na długiej wycieczce rowerowej :)

dziewczyny dalsza wymiana myśli o wózkach baardzo proszę na właściwy wątek :)

reklama
Lilith - też mam moda ;) ale nie próbowałam jeszcze tu przenosić

dzieciarnia kończy inhalacje - młoda wygrywa z chorobą, jestem przeszczęśliwa! już dziś byli na długiej wycieczce rowerowej :)

dziewczyny dalsza wymiana myśli o wózkach baardzo proszę na właściwy wątek :)
Tak jest proszę Pani :D

Ivi juz się robi ... a u mnie starsi śpią juz a dwa maluchy czekają na mam te moc heh a max czteroletni mówi do mnie : mama prawda że to nie tylko dziewczynskie haha

Witaj Basiu :) Ja mam przeczucie ze bedzie druga Cora ;)
Iza wspolczuje ;(
Mi mąż zrobił dziś niespodziankę i kupil 2 tshirty :)
Ja robie postepy w jedzeniu :) i juz powoli zaczynam jesc kubek zupy dzis jarzynowej actimela i jabluszko dla mnie to duzo :)

linka - Ty masz 3 chłopaków czy 4?:)

moi też uwielbiają Krainę Lodu :) Młody tak samo jak dziewczynki :D chociaż on teraz zaczyna poznawać "chłopakowe"bajki i jest nimi zafascynowany :D

Samotnaja bardzo mi przykro :-( wiem, ze to marne pocieszenie, ale i Ty bedziesz miala swoja dzidzie moze niedlugo.. wroci kochana do Ciebie :-*

Nowe watki fajnie :-) choc jak bedzie chlopiec to nie poszaleje na zakupach :p chyba ze z pampersami :-D

Witaj Basia :)

Katerinecsjq i Zadowolona jesteś z tego mclarena ?

Z gondola miałam mam w zasadzie concord neo rewelacja , jeszcze sie zastanawiałam
Nad stokke ale chyba concord bardziej skrętny mam wrażenie.

Ivi super gość !

Samotna ogromnie mi przykro :*

Mnie żnow rozłożyło ... Tulę
Znow wc nawet po malinach...masakra:(

Co do przeczucia, ja czuje dziewczynke.
Zapomniałam przywitac nowa mamę ;) cześć Basia :)

Mnie kluje brzuch, tak na wysokości pępka o_O

reklama
Linka daj mniejsze sygnaturki to się zmieszczą.

Joasiu dziękuję, Patrzylam taniutki ten wozeczek do tego a jak się składa? Bo jak większy niż mój samolotowy to odpada. Tylko nie wiem czy mogłabym go tu gdzieś pomacac..

Milagros ja osobiście takich wózków nie lubię. Jak dla mnie nie ma wózka idealnego.. Gondola to gondola a spacerowa to tez co innego.. Wiesz mam dzis bole żołądka.. Tak nad pepkiem.. Ale kamor zas, czuje to jak rozpychanie..

Emka chorobowo? Bidulo, duzo zdrowka dla Ciebie!! ST tu popularne jak i bugaboo.

Ivi no to o co chodzi z modem? Aniaslu tylko mi pisała bym potem dodatkowego tu wzięła i juz.. Ty już w domku?

Gosia to smacznego! Ja niestety dalej zupy, teraz jeszcze przez ten ból w klacie..

Do góry