reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Z Podusia pewnie mega wygodnie:) ale kurde nawet mój nie mialby jak się przytulić :D watpie że spodobaloby mu się to w łóżku :p a co do ubranek dla dziecka to też powstrzymuje się :( a chciałabym bardzo już w pełni się cieszyć.. A czuć ruchy to o jejku :) <3

Z Podusia pewnie mega wygodnie:) ale kurde nawet mój nie mialby jak się przytulić :D watpie że spodobaloby mu się to w łóżku[emoji14]a co do ubranek dla dziecka to też powstrzymuje się :( a chciałabym bardzo już w pełni się cieszyć.. A czuć ruchy to o jejku :) <3
Mój się nie przytula, śpi zwinięty w embrion A dwa ja nie lubię jak mnie ktoś dotyka jak śpię :-) duże łóżko mamy to i podusia się zmieści :D

Też muszę sobie zakupić taką poduche.

Lilith dzisiaj lepiej bo może dlatego że jadę na herbatach imbirem choć byłam w łóżku i o mało sie nie wypawiowalam tak mnie zaczęło ciągnąć. Mam mdłości Ale lekkie na razie i w sumie zależy co mi nie podejdzie pod nos. Sera nie rusze szynek większości zjem bo mnie odrzuca.

Dziewczyny ja zalatwilam zatoki, więc niestety :-( muszę spróbować pożyczyć znów od kogoś inhalator ;-(

U mnie dziś mdłości jakby mniejsze ale rano dalej mnie szarpie więc może może.
Któraś pisała o mniejszym bólu piersi, moje też już nie bolą aż tak ale podobno to normalne wróci za jakiś czas :-)

Milagros tez nie lubie jak mnie ktos dotyka jak spie :-D musze miec przestrzen ;-) a na zatoki moze ta sol co nessi pisala sobie przyloz...

Emka nie dziwie sie, ze odlecialas ;-) ja teraz mecze sie tak.szybko jak stara babcia, albo i bardziej :p

Ide zaraz spac... milego wieczorku

Milagros to slabo :/ inhalator warto mieć swój dla maluszka też się przydaje

A mój m dostał trochę mniej wypłaty niż powinien będzie wyjaśniał czemu ale chyba muszę odpuścić jakiś zakup

reklama
Kejti współczuję, mój akurat dostał trochę więcej, ja na swoją dalej czekam.

Marti nie ma za co ;)

Taka mam chandrę dzisiaj, że szlag mnie zaraz trafi. Sama sobie ze sobą nie radzę, a mój mnie jeszcze tak irytuje ze niech Go drzwi trzasna. Potrzebuje chyba gdzieś na tydzień-dwa sama pojechać bez niego, bo już nie mogę na niego patrzec i słuchać tych jego głupich pomysłów

Do góry