reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros jakieś 150-200zl to jeszcze nie tragedia, ja też czekam, mój mnie też dzisiaj draznil od rana i myślałam że coś wybuchnie a się ładnie pogodzilismy :)
Na pierwszej wizycie miałam zabronione wspolzyc myślicie że dalej lepiej nie?

Jutro jadę na 8 trzymajcie kciuki żeby od razu mi zrobiła wizytę i usg:)

reklama
A i na dobranoc pokaże Wam co właśnie zjadlam-dostalam od męża na mdłości i uwaga! Pomogło. Cała duża paczka :)

Załączniki

• 1460060775943.jpg
    1460060775943.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 65
Macie jakieś sprawdzone sposoby na migrenę w czasie ciąży??:(:(
Zaraz zwariuje z bólu... :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kejti chyba też kupie. ;-)
Jeśli miałaś zakazane współżycie że względu na krwiak czy torbiel, to lepiej poczekaj do wizyty i zapytaj. ;-)

U mnie brak zakazu, ale mój zawsze chce jak mnie wkur.... No niestety ze mną seks na pogodzenie mu nie wyjdzie. I oczywiście jak mówię że nie to odwraca się dupa i idzie spać[emoji14]
Trzeba sobie zasłużyć :)
A co do wkurzania mój mnie ciągle wkurza odkąd wprowadziliśmy się do teściów. Nic kompletnie nie robi, ba sam nie myśli, nic nie załatwi bo przecież ja to zrobię. Oj biedny będzie. Niedługo rocznica ciekawe czy będzie pamiętał.

Mi tylko gorący prysznic pomaga.. Ja z tych którym gorące pomaga a nie zimne .. :(
Do tej pory brałam solpadeine, silny lek, ale jest niedozwolony w ciąży :(

Ivi wspolczuje Ci baaardzo! Ja to mam takie migreny raz na pare miesiecy ze zanika mi pole widzenia, wszystko mi dretwieje, wymiotuje, umieram z bolu, mam zaburzenia mowy i nic mi nie pomaga.. Bo wszystko co polkne to zwracam, wiec domyslam sie co czujesz :(

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Ja mam znacznie cześciej... Juz czwarty czy piąty raz w czasie tej ciazy... Zwariuje :(

reklama
Do góry