reklama
Ivi a tonie jest plamienie jakby comiesięczne? Nie masz mieć teraz @?? Szkoda, że nie wykupilas. A boli Cie coś? Trzymam kciuki bardzo mocno!! I tez pomyślałam o nadwyrezeniu..
Dominika ja dzis juz 5 razy lecialam na posiedzenia..Mój najgorszy dzień.. Zdycham normalnie, to tak wykańcza.. Musze się jakimś cudem iść zebrać, to dopiero misja jeszcze łeb mi peka oszaleje..
Dominika ja dzis juz 5 razy lecialam na posiedzenia..Mój najgorszy dzień.. Zdycham normalnie, to tak wykańcza.. Musze się jakimś cudem iść zebrać, to dopiero misja jeszcze łeb mi peka oszaleje..
dominika02100
Fanka BB :)
Lilith współczuję cię jeszcze choroby bo to też daje po skórze nie dość że wymioty to choroba ja zaraz też chyba znowu bo coraz gorzej mnie mdli
EM Ka
Fanka BB :)
Karolka co to za kraj ze Cie dzis nie zbadają bo jutro masz wizytę ale bym zrobiła raban!
Hm ja tam swojego meza uwazam ze za gościa mega silnego ktory jako jedyny nie dał mi sie odkręcić wkoło palca i pewnie dlatego jesu moim mężem , ale nie wyobrażam sobie sytuacji by ob był moim panem i władca choć widze ze pasuje mu układ ze siedzę w domu ale pozwala mi sie rozwijać i wspiera mnie w tym ze chce sie przebranżowić .
Kejti raz nie zawsze nic sie nie stanie nawet jak Ci obiecają to za 2
Lata mogą Ci powiedzieć sorry ale sytuacja sie zmieniła poza tym nikt Ci teraz nie da przedłużenia !
Hejka mała rozgosc sie /)
Lilith super ze pomogło ja tez mam wzdety brzuch esmupisan mam jeszxzE poupychany po torebkach hehe
Ivi jaki kolor ?
Brązowe to tez mówili mi lekarze nie martwić sie - ale sprawdź jak maz wróci masz hormony ?
Ok lecę sie ogarniać mały zasnął ale wymęczył
Mnie dzis na spacerze mega czuje sie jak pomaratonie i obydwoje tez rak wyglądamy
Gaga słodka
Hm ja tam swojego meza uwazam ze za gościa mega silnego ktory jako jedyny nie dał mi sie odkręcić wkoło palca i pewnie dlatego jesu moim mężem , ale nie wyobrażam sobie sytuacji by ob był moim panem i władca choć widze ze pasuje mu układ ze siedzę w domu ale pozwala mi sie rozwijać i wspiera mnie w tym ze chce sie przebranżowić .
Kejti raz nie zawsze nic sie nie stanie nawet jak Ci obiecają to za 2
Lata mogą Ci powiedzieć sorry ale sytuacja sie zmieniła poza tym nikt Ci teraz nie da przedłużenia !
Hejka mała rozgosc sie /)
Lilith super ze pomogło ja tez mam wzdety brzuch esmupisan mam jeszxzE poupychany po torebkach hehe
Ivi jaki kolor ?
Brązowe to tez mówili mi lekarze nie martwić sie - ale sprawdź jak maz wróci masz hormony ?
Ok lecę sie ogarniać mały zasnął ale wymęczył
Mnie dzis na spacerze mega czuje sie jak pomaratonie i obydwoje tez rak wyglądamy
Gaga słodka
Kejtii ja na Twoim miejscu chyba poszlabym na l4. Skoro powidziala ze umowe przedluzy tylko do dnia porodu a pozniej ewentualnie da nowa to pewnie tak zrobi. Wiem ze zalezy Ci na kredycie ale chyba dla niej to malo wazne jakie Ty masz plany i w jakiej sytuacji sie znajdujesz. Wiesz zmiany o ktorych piszesz sa straszne, tymbardziej ze pewnie caly czas jestes na nogach?
Mala witaj:-) fiufiu to ten pierwszy synek juz Ci rosnie na kawalera pewnie bedzie pomagal przy mlodszym rodzenstwie:-) wie jz ze jestes w ciazy?:-)
Tak, mój przystojniak :-)
Wie ze będzie miał rodzeństwo póki co to się cieszy i chce brata.
Dziś mam wizytę u mojego gin. Zobaczymy co powie ciekawego.
D
Deleted member 158337
Gość
Witam się dziś z wami
Witam nowa mamę :-)
Princeseczka, ja również pracowałam na trzy zmiany w firmie produkcyjnej.. umowę mam do maja 2017. I nie wiem czy mi przedłuża.
Gadali już rok temu ze dostanę nowa umowę i co ? Jajco, do dzisiaj jej nie dostałam. głupie gadanie. Także Kejti nie ma co patrzeć przez pryzmat umowy. Ja tez chciałam na kredyt na nowe mieszkanie. Także póki co skończyliśmy remont kawalerki i tam będziemy mieszkać.
Byłam na tym pobraniu, nigdy nie miałam tak bolesnego pobrania krwi :/
Później poszłam na spacer i teraz mega boli mnie brzuch.
Ivi czekam na wieści tak samo Kasia.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Witam nowa mamę :-)
Princeseczka, ja również pracowałam na trzy zmiany w firmie produkcyjnej.. umowę mam do maja 2017. I nie wiem czy mi przedłuża.
Gadali już rok temu ze dostanę nowa umowę i co ? Jajco, do dzisiaj jej nie dostałam. głupie gadanie. Także Kejti nie ma co patrzeć przez pryzmat umowy. Ja tez chciałam na kredyt na nowe mieszkanie. Także póki co skończyliśmy remont kawalerki i tam będziemy mieszkać.
Byłam na tym pobraniu, nigdy nie miałam tak bolesnego pobrania krwi :/
Później poszłam na spacer i teraz mega boli mnie brzuch.
Ivi czekam na wieści tak samo Kasia.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
reklama