reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Wiklinka spokojnie. Tez mi sie juz raz snilo ze poronilam...to nasza poswiadomosc robi takie zarty..
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ja to czasem chciałbym zasnąć i obudzić sie w 2 trymestrze, jak juz ruchy są wyraźne potem zasnąć i obudzić sie po porodzie wtedy schiz by nie było
O ile plamienie sie nie nasili, to IP sobie odpuszczam jutro o tej porze bede juz po badaniu , szkoda nerwów na IP teraz
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
O ile plamienie sie nie nasili, to IP sobie odpuszczam jutro o tej porze bede juz po badaniu , szkoda nerwów na IP teraz
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
D
Deleted member 158337
Gość
Ivi ja też bym tak chciała :-) czuje się okropnie od tygodnia i mam ochotę wydrapac mojemu oczy[emoji14]przecież to wszystko jego "wina"[emoji14]
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Joasia_1986
Maleducada u mnie raz miałam w ciąży z Zu odstęp 5 tygodni żeby połówkowe ładnie było widać.
A co do zapychaczy to mój właśnie uwielbia. Ziemniaki to u nas na prawdę rzadkość. Kasze pęczak on uwielbia, a ja np.ryzu nie lubie ale przegrywam 2:1.
Glukoze miałam tylko po 2h. Ale nic mi nie było. Nie można sie nastawiać że się nie wytrzyma.
Keejti ja bym wzięła to l4.
Cześć Mala. Skąd jesteś?
0lga jak jeszcze żadnego nie miałaś to rób. Ja następne też mam już jak bedzie 12tyg.
Lilith duuuuuużo zdrowia!!!
A co do zapychaczy to mój właśnie uwielbia. Ziemniaki to u nas na prawdę rzadkość. Kasze pęczak on uwielbia, a ja np.ryzu nie lubie ale przegrywam 2:1.
Glukoze miałam tylko po 2h. Ale nic mi nie było. Nie można sie nastawiać że się nie wytrzyma.
Keejti ja bym wzięła to l4.
Cześć Mala. Skąd jesteś?
0lga jak jeszcze żadnego nie miałaś to rób. Ja następne też mam już jak bedzie 12tyg.
Lilith duuuuuużo zdrowia!!!
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję, chyba pojadę po wypłacie po parę bluzek bo spodnie dostałam :-)Jakby która szukała ciążowych spodni to w hm duże rabaty
Link do: H&M offers fashion and quality at the best price
Karolka2106
Jestem już po, przyjęli mnie bez problemu, ale niestety ginekolog powiedział, ze z tej ciazy nic nie będzie. Mam puste jajo plodowe, serce nie bije, dostałam skierowanie do szpitala... Organizm już zaczyna sam ronic, dlatego krwawie.
EMKa, pytalas co to za kraj w którym mnie nie zbadali- Niemcy... bo ja mieszkam przy granicy polsko niemieckiej. Na pogotowiu bylam w Polsce.
Jutro mam wizytę na 11.00 do tej mojej ginekolog w Niemczech, znow będę musiała usłyszeć ze ciazy juz nie ma... chyba tego nie przeżyje... a zabiegu tym bardziej.
W ogóle na tym pogotowiu facet był taki bez współczucia, od razu się dopytywal czy przyjdę do nich na zabieg A jego słowa kiedy zaczął mi robić usg "No pani Karolino, z tej ciazy nic nie bedzie" .
Jestem załamana, poplakalam, mój mąż też uronil parę łez. Powiedział, ze będziemy mieć jeszcze dziecko i będziemy szczęśliwi, ale jakoś nie potrafię już sobie tego wyobrazić póki co, bo już byłam szczęśliwa.
Ja w każdym razie zycze Wam szczęśliwych i donoszonych ciąż, będę Was czasami czytać.
EMKa, pytalas co to za kraj w którym mnie nie zbadali- Niemcy... bo ja mieszkam przy granicy polsko niemieckiej. Na pogotowiu bylam w Polsce.
Jutro mam wizytę na 11.00 do tej mojej ginekolog w Niemczech, znow będę musiała usłyszeć ze ciazy juz nie ma... chyba tego nie przeżyje... a zabiegu tym bardziej.
W ogóle na tym pogotowiu facet był taki bez współczucia, od razu się dopytywal czy przyjdę do nich na zabieg A jego słowa kiedy zaczął mi robić usg "No pani Karolino, z tej ciazy nic nie bedzie" .
Jestem załamana, poplakalam, mój mąż też uronil parę łez. Powiedział, ze będziemy mieć jeszcze dziecko i będziemy szczęśliwi, ale jakoś nie potrafię już sobie tego wyobrazić póki co, bo już byłam szczęśliwa.
Ja w każdym razie zycze Wam szczęśliwych i donoszonych ciąż, będę Was czasami czytać.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Karolka tak mi przykro. Trzymaj się:-*
reklama