reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti powiem jedno jakby chcieliby przedłużyć to by przedłużyli a nie mówili że przedłuża się do dnia porodu automatycznie.... to tylko aneks do umowy .. a nie przedłużenie

reklama
Kejtii ja na Twoim miejscu chyba poszlabym na l4. Skoro powidziala ze umowe przedluzy tylko do dnia porodu a pozniej ewentualnie da nowa to pewnie tak zrobi. Wiem ze zalezy Ci na kredycie ale chyba dla niej to malo wazne jakie Ty masz plany i w jakiej sytuacji sie znajdujesz. Wiesz zmiany o ktorych piszesz sa straszne, tymbardziej ze pewnie caly czas jestes na nogach?

Mala witaj:-) fiufiu to ten pierwszy synek juz Ci rosnie na kawalera :-D pewnie bedzie pomagal przy mlodszym rodzenstwie:-) wie jz ze jestes w ciazy?:-)

Gaga co to za lizaki? Chodzi o luzak lizak czy jakiś leczniczy haha.

Karolka kciuki trzymam. Przyznam, że w szoku jestem, że już wcześniej nie pohechalas nie mając nawet lutki.. Na pewno Cię przyjmą!

Gosia waga się nie przejmuj, mówiłaś ze masz sporo w zapasie, dlatego leci. Parę z nas tez tak miało. Może morfologie zrób jak się martwisz bo po co? Wymioty dwa razy dziennie to jie tak źle u mnie tyle to minimum.. Dochodzi do 6-9 i rzygam mimo, iż nie mam czym..z tym, ze ja na to czekalam.. Tez jestem wymeczona, dlatego nic nie robie..

Witaj Mala. Gratulacje i rozgosc się.

Emka..wzielam dzis ten espumisan i to chyba był strzał w dziesiątkę! Nie czuje dosłownie, ze go potrzebuje..chyba na podsluchiwaniu malucha się domyslilam. Walnelam z grubej rury i ta twardość juz lekko się rozeszła. Zobaczę jak będzie niedługo.

Keejti wybacz ale ja nie doradze, nie wiem jak to w Pl wygląda więc nie śmiem się wypowiadać a to jie tak, że olewam hihi.

Kejti też jestem za tym żebyś już dała na Luz z tą pracą..zmiany są okropne:( i fizycznie też będzie coraz gorzej,to nie są warunki do pracy kobiecie w ciazy.. Dbaj o siebie i maleństwo reszta jakos się ułoży ;)

Mala moja imienniczka :) Super toz juz kawaler w domu :)
Lilith kurde wspolczuje Ci ja dlatego ze nic nie jem bo mam jadlowstret i mdlosci a teraz wymioty dzis rowny 10 t.c. ale ten czas leci czyli zaczynam 11 tydzien tak ? :)
keejti to daj sobie spokoj ;) Wypoczywaj w domu :)

reklama
Lilith moja gin powiedziała że nie ma konieczności robienia USG wcześniej niż w 12tc. Jedynie wcześniej mam wizytę kontrolną, a USG ma być prenatalne.
Myślicie że powinnam wcześniej pójść zrobić USG dla własnego spokoju czy lepiej poczekać?

Do góry