reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti-93, no ja kiedys byłam z bardzo mocnym bólem brzucha i mi mówili, że wymyslam,wtedy moja Mama trochę im nasciemniala i dopiero z dużą łaską mnie wzięli.
Gosia081145, ja jestem w 7 tc, suwaczek pokazuje od daty ostatniej @ i dlatego mam więcej.
Czasami mnie zaboli brzuch,ale to tak sporadycznie bym powiedziała i nie jakoś mocno.
Już sama nie wiem, czy jechać, czy poczekać do jutra, jak myślicie ?

reklama
Dominika ja podobnie cały wieczór zdychalam nad kiblem i w nocy..Teraz wstalam zjadlam na sile i juz czuje, ze zas polecę..
Jeszcze się bardziej pochorowalam ale od dzis antybiotyk.
Co polecacie na gardło po wymiotach? Boli juz pitwornie i zdarte niemiłosiernie..
Linka jak malutka?? Z pidbrzuszem lepiej ale dalej mi ciazy. Niee swiruje, niedlugo wizyta.
Olga a czemu wcześniej nie idziesz na wizytę??
Karolka ja bym pojechała.. Ty lutke czy coś bierzesz?

Muszę się Wam wyzalic że mam wielki dylemat z praca. Jest ciężko mam taki grafik że 6 dni pod rząd do 23 wczoraj bylam rozmawiać z kadrowa o zmianie grafiku powiedziała ze nie ma jak i ze mam dziewczynę do pomocy ale ona nie ogarnia i jest tylko raz na jakiś czas. Później rozmawiałam z kierowniczka o umowie bo mam do 1 września ona powiedziała że do dnia porodu się przedłuża a nikt na macierzyńskim umowy nie przedłuża tylko jeśli już to po. I teraz nie wiem co zrobić bo chodzę tam tylko dlatego że cały czas liczylam na przedłużenie x racji tego kredytu na mieszkanie i się dlatego Chcialam starać no ale teraz to chodzić i tak ciężko pracować. I mam straszny dylemat mąż mówi żebym wzięła l4 i ostatecznie że jeśli nie chce żeby pomyśleli że idę sobie wcześnie z lenistwa to on mi zaniesie i powie im że u mnie się pogorszylo. A ja nie wiem czy to dobre rozwiązanie czy jeszcze kwiecień przemeczyc się i w marcu poprosić o zmiany na rano i pracować. Normalnie jestem w kropce

karola czyli pozniwej byla owu. Ja tez od ostatniej @ mam 10 tyg a wedlug usg 5 dni mlodszy dzidziol jedz bedziesz spokojniejsza i powiedz ze lekarz ci odmowil badania gdyby sie pytala czemu nie u lekarza ja bylam w niedziele i mnie nic sie nie pytali. ;)

Lilith ja tez teraz przyszedl tata kupil paczki jednego zjadlam i mnie muli ;/ wczoraj dwa razy wymiotowalam nie daje juz czasem rady jestem strasznie oslabiona juz 9 kilo w misiac stracilam musze znowu powtorzyc morfologie bo cos czuje ze spada zwlaszcza ze miesa od miesiaca nie tknelam....

Witam sie z Wami :-)

Karola-ja na Twoim miejscu pojechalabym na izbe. Taki stres niedobrze wplywa na maluszka.

Lilith trzymam kciuki za wizyte!

Ja wczoraj sprzedalam znajomej swoja suknie do slubu. Tez dziewczyn
na jest w ciazy. Termin na pazdziernik wesele w lipcu. Mieszkania brak. Na wesele planuja wziac kredyt. Eh dobrze tylko ze oboje maja umowy o prace

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja tez planuje sie umowic na wczesniejsza wizyte. Ale to chyba w przyszlym tygodniu.

reklama
Do góry