reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti ja jestem zdania co maz....Moja siostra pracowala tez w markecie selgross tez miala umowe do chyba czerwca a na poczatek pazdziernika termin porodu poszla na l4 przedluzyli do dnia porodu pozniej miala macierzynski rok....Dla dzidzi wazne zebys sie nie przemeczala a i tak masz platne 100% na l4 . A i tak moga nie przedluzyc umowy

reklama
No właśnie mi tylko o to chodzi ze jak dłużej popracuje to może przedłuża. Nie wiem już sama dziś nie mam sily żeby tam iść ale martwię się strasznie o mieszkanie bo miałam nadzieję na ten kredyt

keeejti decyzja nalezy do Ciebie ale zmiany masz tragiczne ja bym chyba nie wytrzymala....Ale wiedza u Ciebie w pracy ze jestes w ciazy i moga ci specjalnie nie przedluzyc tylko do dnia porodu albo na 2 lata....trzeba wziasc wszystko pod uwage.

No właśnie mi kierowniczka powiedziała że do dnia porodu. A po macierzyńskim później ew nowa umowa. Wiesz to MC donald to czy przedłuża czy nie to jakoś to będzie tyle że ten kredyt

Pójdę dzisiaj bo mam zamknięcie zobaczę jak będzie i zdecyduje ale chyba nie mam wyjścia. Zastanawiam się czy już nie iść ale nie zdążę chyba do lekarza i im powiedzieć do 3 nie wiem ale nie chce mi się tam już po prostu iść. Jak już się dowiedziałam że na macierzyńskim nie będę miała umowy

Wiec jeszcze raz witam was wszystkie. Mam na imię Gosia mam 30 lat. Mam 8 letniego synka i obecnie czekamy na drugie dziecko. Termin porodu ok 25-27.11.2016

reklama
Tez miałam problem z praca jak Keejti tylko trochę innego rodzaju- ze moja szefowa wykanczala mnie psychicznie. Od tygodnia jestem na zwolnieniu. Chciałam pracować póki brzuch by mi pozwalał na poruszanie się ale sytuacja mnie zmusiła i zrezygnowałam. Podejrzewam że już tam nie wrócę.

Do góry