reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ale mają obowiązek Cię zbadać. Mnie jeszcze nigdy na izbie nie odesłali. Raz długo czekałam na początku tej ciąży i z nerwów się popłakałam i zrobiłam awanturę że ja już dwie ciążę straciłam i nie zamierzam kolejnej i mają mnie przyjąć w tym momencie choćby miał być to sam ordynator. I znalazła sie dodatkowo miła pani doktor która mi dużo uwagi poświęciła.

Hej, wszystkim.
Ja od 3 dni przeżywam bo mam plamienia z jasnorozowym zabarwieniem... dzisiaj skoro świt pojechałam do ginekolog , zrobili mi badania krwi i powiedzieli ze mnie dzis nie zbadaja bo mam wizytę jutro. :( Że betę mam dobrą jak na 7 tydzien... ale jakoś to mnie nie przekonuje bo wiem ze beta tak szybko nie opada. Bardzo się boję.

Milam taki jasnorozowy sluz nw niedziele rano od razu na izbe pojechalam Pani doktor mnie zbadala i usg zrobila :) Z dzidzia ok i powiedziala ze to moze byc z infekcji badz z podraznienia albo i jakas nadzerka mala sie przyplatala :) Ja pojechalam bez zastanowienia do szpitala :) A boli cie cos? mnie nic nie bolalo ...a dzis tez mam tak jak ty 10 tydzien ciazy :)

A ja się troszkę pochwalę :p z tą uroczą Panią jadę na bilans ;) skubaniec mały jadł ze mną makaron

Załączniki

• IMAG0058_1.jpg
    IMAG0058_1.jpg
    190,5 KB · Wyświetleń: 84
Witam sie laski z rana jestem strasznie oslabiona wczorajszy dzien to byla masakra jakas 2 razy wymiotowalam i nic praktycznie nie zjadlam dzis sie czuje slabo ale mdlosci jako takich nie ma ....Na wadze juz prawie -9 kilo....

keeejti jak kto lubi ale ja kostek wgl nie uzywam dla mnie to chemia....Vegete kupuje tylko z serii natural...

reklama
Do góry