reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota, ja słuchałam od 8+5tc, wedle usg. Wedle om to byłby 8+3tc.

Bardzo mi dzis zle..nawet zupa nie pomogła..i boli potwornie ten jajnik. Czytałam gdzieś, że jak się torbiel wchłania to tez boli,.ciekawe czy to prawda..
Kochana to prawda:) w czwartek przed snem zacza mi bolec brzuch,mialam skurcze..zaczelam sie bac i zbierac do szpitala..nagle przeszlo i zasnelam..w piatek po poludniu to samo ale juz tak mocno bolalo ze nie czekalam pojechalam do prywatnego ale wysluchal tylko co sie dzieje dal domiesniowy na rozluznienie i tyle..pojechalam do szpitala bo u niego niczego nie dowiedzialam sie..tam szybko babeczki wziely na fotel i co sie okazalo..ze najwieksza torbiel z ponad 6cm zmniejszyla sie do 4,5cm:) i to byl powod takich boli,u niej znowu dostalam domiesniowy i teraz wiem ze jak boli to cieszyc bo sie wchlania i brac nospe:) i tak robie:) aaa i pierwszy raz w szpitalu slyszalam bicie serduszka <3 :)

reklama
Iza super, że sie wchłania:)
fajnie, że już serducho usłyszałaś:) który to już tydzień?

co do cery ja zawsze miałam skłonność do wypryskó, a teraz cera ładniutka:)

z mojej strony wnuków jeszcze nie ma,ale od męża strony jest 3 chłopaków więc fajnie byłoby mieć dziewczynkę:) ale chłopiec tez byłoby super. ważne by było zdrowe:)

Dziewczyny pisze 3raz, bo ciagle bb mi sie wiesza:-\

Linka z pewnoscia to dziewczynka :-) ale nie wiem co poradzic na cere..

Milagros oby sasiedzi nie byli az tacy zli.. faktycznie jak sie dostaje to nie ma co wybrzydzac..

Karola ja mam tak samo z tymi mdlosciami :-)

Lilith nie mam doswiadczen z torbielami, ale trzeba wierzyc, ze sie wchlania:-) to teraz w srode scan w szpitalu?

Iza super, że sie wchłania:)
fajnie, że już serducho usłyszałaś:) który to już tydzień?

co do cery ja zawsze miałam skłonność do wypryskó, a teraz cera ładniutka:)

z mojej strony wnuków jeszcze nie ma,ale od męża strony jest 3 chłopaków więc fajnie byłoby mieć dziewczynkę:) ale chłopiec tez byłoby super. ważne by było zdrowe:)

a ja juz nie mam pojecia jak mam liczyc te tygodnie..poszlam na usg 14.03 to napisane ze 5tydz 3 dzien, a na piatkowym(25.03) ze 6tydz1dzien.. pierwszy dzien ost mies mialam 05.02...

Iza mi wyszlo ze dzis masz rowno 8tc, ale.jesli cykl trwa 28dni.. a pewnie tak wyszlo z usg, bo dzieciatka rozwijaja sie w.roznym tempie raz wolniej, a pozniej moga przyspieszyc :-)

Aob ja miałam 02.2 i cykl 26 a jeszczenie mam 8tc hihi.

Scan w środę prywatny a we wtorek przyszły jak się uda uprosic to w szpitalu. Póki co jestem podejrzanie spokojna..

Iza dziękuję za informacje. Mam nadzieje, ze to to. Pomaga Ci nospa?mi nie bardzo..naczytalam się, że Buscopan lepszy..może to sprawdzę. Bolała Cie ta torbiel wcześniej? Bo ja ją czuje od początku ciąży ale dziś duuuzo bardziej, nie daje zapomnieć o sobie nawet jak leze.
Jak długie masz cykle? Robiłaś testy owu może? Trochę dziwna ta rozbieżność na usg, bo ta z usg a om może jaknajbardziej być inna i nie ma się co martwić. Gratuluję Ci serduszka!

Hej... Właśnie wróciłam ze szpitala znowu plamilam dziś dość silno. Pojechałam w bojowym nastroju, czy w ogóle mnie przyjmą. Udało się, gin zrobił USG wychodzi 6 tydzień, duży pęcherzyk ale w środku pusto... Migło 1mm czegoś, mówi że to za wcześnie żeby widać fasolkę... Noo nie wiem :(. W czwartek do kontroli...

reklama
Animka ja mam przeczucie na dziewczynkę dlatego pytałam Lilith o ta Judyte bo mi się umyśliła Judyta i koniec[emoji14]

Co do sąsiadów, jedyny minus jeśli chodzi o halas to ze słuchają głośno telewizora to starsi ludzie, i raczej nie halasuja. Po prostu sa wredni i wszystkiego się czepiają. Syf niemiłosierny na klatce schodowej i nijak nie można im przetłumaczyć ze tak nie można bo korytarz jest wspólny. A nam potrafią zwrócić uwagę o wszystko, chociażby o to ze jak mój chodzi to ślady butów zostawia, a przecież nie będzie sprzątać co przejdzie, sprzatal na koniec pracy. Ah dużo takich sytuacji mogłabym przytoczyć ;)

Co do torbieli, też często je miewam. Teraz na razie cisza.
Także bardzo mi przykro że się stresujecie :(

Co do problemów skórnych na twarzy nie mam więc Nie pomogę :( Ale za to na plecach, ciągle coś. :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry