reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Marti dziękuję, imiona dla dzieci wybieram tak że muszą mnie porwać te imiona ;-), szczerze też się podobają. Ja przy pierwszej córce też prywatnie chodziłam, teraz też mogłabym ale szczerze to ta kasę na Gina prywatnie wolę wydać na dzieci, łóżko piętrowe 3 osobowe chce im kupić, zastanawiamy się może latem nad zmianą domu, my wynajmujemy, chcemy większy trochę ale to tylko ciche plany.

Aob tak miałam iść we wtorek na NFZ do tego co idę prywatnie, przyjmuje on 15 pierwszych pacjentek, trzeba duże wcześniej tam być, ja mieszkam 30 km od Gina, Rano nie mam gdzie starszych dać bo do szkoły mogę ich posłać na 7.30 a o tej to już dawno musiałabym być w przychodni, koleżanka od jutra zaczyna praktyki więc rano mi ich nie weźmie, my nie mamy pomocy babć itp i ciężko.
Jak idę jutro tak późno do Gina to m jedzie po pracy po koleżankę i przyjadą do nas i ona mi z dziećmi zostanie. Niestety organizacja musi być i doszłam do wniosku że normalnie na NFZ się zapiszę ale do tego czasu prywatnie,

reklama
Witajcie, miłego dnia wszystkim życzę :-)

Marti sliczne te tesciki!

U mnie noc super choć piszlam spać późno ale bez wstawania do młodego pospane typowo do 8.10.

Co macie dzis na obiad??
Rosół bym zjadła..

Ivi, dziekuje czuje sie dobrze. Tak jak wczesniej wspominalam moim jedynym objawe jest brak miesiaczki i od zasu do czasu bolacy brzuszek ale to tylko w pracy przy dluzszym staniu.

Spac to ja zawsze mogla dluzej i duzo :D

Jakie plany na dzisiaj dzieeczyny? :)

Miłej niedzieli :*

Potrzebna porada!!
Od X czasu nie lubilam mleka nagle od 3 dni pije go litrami. Moj partner ma nietolerancje laktozy wie takie tez mleko kupujemy (bezlaktozowe) czy pijac takie melko "przyzwyczaja" moje malenstwo do takiego melka? Czy lepiej pic normalne laciate melko?

Nie wiem czy dobrze to napisalam ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)

Dagi ja znawca nie jestem ale wydaje mi się że teraz w ciąży dla dziecka nie ma większego znaczenia jakie mleko pijesz.

Lilith co tak mało napisałaś?

Lili śpi wstanie, zjemy i jedziemy do znajomych na kawę.

Emka ja i mąż do Gina razem pojedziemy ;-), Gina mam gdzieś 20.30 a 21 dzieci samych w domku nie zostawię a m musi jechać ze mną, ja mieszkam na wsi, mąż ma tylko prawo jazdy ;-).
No wiesz ciężko by mu było być w 2 miejscach na raz ;-), ze mną u Gina i Z dziećmi w domu.

Potrzebna porada!!
Od X czasu nie lubilam mleka nagle od 3 dni pije go litrami. Moj partner ma nietolerancje laktozy wie takie tez mleko kupujemy (bezlaktozowe) czy pijac takie melko "przyzwyczaja" moje malenstwo do takiego melka? Czy lepiej pic normalne laciate melko?

Nie wiem czy dobrze to napisalam ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)
Ja pije to mleko bez laktozy bo podobnie jak Twój partner jej nie toleruje :)
Ale nigdy nie słyszałam że jest złe i nie można to w ciąży :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ja tak tylko na szybko. Co polecacie przy przeziebieniu?wstałam dziś z gorączką niestety...

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dorota to skomplikowane, ale fakt czasem trzeba sie nakombinowac.. ja to mam do pomocy moja babcie co ma 80lat, wiec to tylko od czasu do czasu w wyjatkowych sytuacjach i na max 2godz. A tak nawet meza tu nie mam na codzien, wiec wiem co to znaczy kombinowac :-)

Dagi ja tez sie nie znam, ale raczej na nic to nie wplynie, jesli chodzi o dzidzie :-)

Milagros mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli, a na katar czy kaszel w aptece tez cos dostanoesz dla kobiet w ciazy *spam* i tabletki na gardlo i krople do nosa.. a na goraczke mysle, ze zimne oklady.. zdrowka zycze :-*

Do góry