reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dagi, nie mam pojęcia jak to się ma do ciazy..
Emka, musze to sprawdzić, ta kapustę choć mam wrażenie ze juz ja jadłam. A te kotlety to jak zwykle mielone dla mnie.
Surowa pyszna wyszła, mielone tez a ziemniaki Mialam pl.. Jeju jak dawno takuego cudu nie jadłam!

A robiłaś ta zwykla? Mam wrażenie, że jadłam ale ta wersje z boczkiem.. Smaka mi zrobiłaś.. A jak jadłam te kotlety to juz o kiszonej na gęsto myslalam..

Agulek gratuluje pieknej dzidzi :biggrin2:

Ja dzisiaj mialam swoje pierwsze spotkanie z sedesem po tym jak otworzylam lodowke aby zrobic mezowi jedzonko do pracy brrr od razu mna rzucilo i do wc. Ocywiscie z lodowki nie dalam rady nic wykac musialam prosic meza aby to zrobil, a ja zajmowalam sie dalszym przygotowaniem

Agulek piękne zdjęcie Maluszka. Spory juz. Gratulacje serdecznie i ciesze się z Tobą. Chciałabym w poniedziałek tez takie cudo zobaczyć.

Em ka beta pokaźna na pewno będzie serduszko.

Lilith ty masz smaki na kwaśne jak ja. Ja tez tylko śledzie kapusta ogórki hehe. Z nikodemem miałam tak samo

Lena dobrze ze plamienia minęły.

Dagi ja też mam suche ale u mnie to chyba wina tarczycy.

Hej dziewczyny, u mniej juz poludnie a w Polsce jeszcze pewnie smacznie spicie :-) Mam pytanie jak u Was z objawami? Wczoraj mulilo mnie strasznie po poludniu a dzisiaj od rana spokoj. Martwi mnie to troche

Hej dziewczyny, u mniej juz poludnie a w Polsce jeszcze pewnie smacznie spicie :-) Mam pytanie jak u Was z objawami? Wczoraj mulilo mnie strasznie po poludniu a dzisiaj od rana spokoj. Martwi mnie to troche

Nie mam żadnych oprócz bolących piersi ... :) Nie martw się .. objawy to kwestia indywidualna

reklama
Wam się dziewczyny myli brak objawów z brakiem ruchów dziecka :) nie wiem czemu się tak strasznie upieracie, że musicie mieć wszystie dolegliwości w nasilonej skali najlepiej 10 na 10 :) Wyluzujcie ... bo powpadacie w depresję i jak któraś nie zwymiotuje to zaraz będzie panikować.Rozumiem mamy które będą nimi 1 raz ale dziewczyny - zdrowy rozsądek jest najważniejszy :)

Do góry