reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Idę młodemu robić naleśniki bo właśnie wstał :) Do później
mi teoretycznie wylicza z tych kalendarzy ,ze powinnam dzis tez zaczac 6,ale ja mam nieregularne ,dluzsze cykle, i u mnie poki co nic nie widac. mam nadzieje,ze za kilka tyg bedzie widac, za 2,5-3 tyg mam zamiar isc go gin.
mhm,nalesniki ;) pycha

milego dnia!;*

Dzień dobry

Nessi będę sobie Twoje słowa czytać o tych objawach jak mnie wątpliwości najda. Gdzie mieszkasz kochana bo chyba muszę na kawę wpadać i zarazac się Twoim spokojem ;-), właśnie jak plamienia.

A propo objawów to zawsze wieczorem modlilo a wczoraj nie, ale nie martwilam się tym, w nocy trochę pomulilo i teraz też ciut ciut,
Kochane objawy czy nudności to żaden wyznacznik ciąży, nie pozostaje nam nic innego jak wiara że będzie dobrze.

Ivi i Nessi jesteście naszymi oazami spokoju ;-)

Kurcze ale senny dzień się zapowiada wrrrr.
Jakoś nastroju nie mam ech :-(

Starszaki mnie dziś wykoncza, wstali godzinę temu ich już mam dość ich, denerwuje się, później brzuch mnie boli, ech naprawdę płakać mi się chce ze oni tacy niedobzi a nerwy nie są dobrze, potem muszę się denerwować i bóle mam :-(

Dorota ja wczoraj radosc a dzis pogrzeb babci, smutny dzien..

W kazdym razie zycze Wam dzis spokojnego dnia i samych objawow o ktore sie tak martwimy:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota - moi też dziś drażliwi, szczególnie najstarszy. Dziewczynki wzięły się za puzzle więc mam je z głowy ;)
zaraz śmigam na zakupy - dziś sobota, dzień wolny, więc pranie, sprzątanie, zakupy, gotowanie .. ot, taki tam odpoczynek ;)

Ciąża nie boli ;) to poród boli .. Ja sobie objawy na samym początku wmawiałam ... że mam mega apetyt -chociaż jest tylko odrobinę większy niż zazwyczaj że,chodze sikać co 5 minut - zapalenie pęcherza :) i mam mdłości z rana jak biorę leki - bo na pusty żołądek :) Zachcianki przyszły mi w pierwszej ciąży dopiero po 6 miesiącu ... tak samo częstrze sikanie bo dzidzia była spora .. mdłości nie miałam nigdy - i za to dziękuję temu Wyżej - że mi tego oszczędził ..miałam za to potworne bóle głowy .:sorry2:

Co do moich plamień to jeszcze odrobinke z rana miałam ale nie brązowe ciemne takie tylko zwyczajnie ze śluzem taka kawa z mlekiem. Nie denerwuję się .. taki urok mojej ciąży .. Jakby miało się coś stać to już dawno by się stało i dupek by nie pomógł :tak: Zatem nie ma co się doszukiwać ..
Dorota wpadaj, zapraszam :) nawet na nalesniki możesz się załapać i na schabowego jak się zasiedzisz :D Przywieź dzieciaki ... będzie wesoło :)

reklama
Ale produkcja... Ponad 10 stron do nadrobienia...Fajnie, że tu taki ruch.
Ja dzisiaj w pracy, więc chwilę można poklikać, gorzej jest w domu, bo bez przerwy któreś czegoś chce:wink:
Widzę, że jest spore grono mam , które tak jak ja nie mają objawów.
Niby powinnam się cieszyć, że jestem szczęściarą , a jakoś tak łyso , że ich brak.Wydaje mi się to dziwnie niepokojące.
Jedynie smaczki już są i tradycyjnie w ciąży zaczynam się objadać ogórkami. Wszystkim mamusiom miłego dnia i objawów ciążowych wg uznania:happy2:
Zarejestrowałam się do gina. , ale najszybszy termin to 29.03
:-( :(, strasznie oblegany ten mój lekarz. 29.03 będzie już 8 tydzień i nie wiem, czy to nie troch późno na pierwszą wizytę. Może pójdę do innego gin. Sama nie wiem...

Agula- śliczna fotka dzidziulka, aż mi się łezka zakręciła. Nie doczekam się chyba mojej wizyty za ponad 2 tyg. żeby też się pochwalić takim fajnym zdjątkiem.

Do góry