reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Idę młodemu robić naleśniki bo właśnie wstał :) Do później
mi teoretycznie wylicza z tych kalendarzy ,ze powinnam dzis tez zaczac 6,ale ja mam nieregularne ,dluzsze cykle, i u mnie poki co nic nie widac. mam nadzieje,ze za kilka tyg bedzie widac, za 2,5-3 tyg mam zamiar isc go gin.
mhm,nalesniki ;) pycha

milego dnia!;*

Dzień dobry

Nessi będę sobie Twoje słowa czytać o tych objawach jak mnie wątpliwości najda. Gdzie mieszkasz kochana bo chyba muszę na kawę wpadać i zarazac się Twoim spokojem ;-), właśnie jak plamienia.

A propo objawów to zawsze wieczorem modlilo a wczoraj nie, ale nie martwilam się tym, w nocy trochę pomulilo i teraz też ciut ciut,
Kochane objawy czy nudności to żaden wyznacznik ciąży, nie pozostaje nam nic innego jak wiara że będzie dobrze.

Ivi i Nessi jesteście naszymi oazami spokoju ;-)

Kurcze ale senny dzień się zapowiada wrrrr.
Jakoś nastroju nie mam ech :-(

Starszaki mnie dziś wykoncza, wstali godzinę temu ich już mam dość ich, denerwuje się, później brzuch mnie boli, ech naprawdę płakać mi się chce ze oni tacy niedobzi a nerwy nie są dobrze, potem muszę się denerwować i bóle mam :-(

Dorota ja wczoraj radosc a dzis pogrzeb babci, smutny dzien..

W kazdym razie zycze Wam dzis spokojnego dnia i samych objawow o ktore sie tak martwimy:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota - moi też dziś drażliwi, szczególnie najstarszy. Dziewczynki wzięły się za puzzle więc mam je z głowy ;)
zaraz śmigam na zakupy - dziś sobota, dzień wolny, więc pranie, sprzątanie, zakupy, gotowanie .. ot, taki tam odpoczynek ;)

Ciąża nie boli ;) to poród boli .. Ja sobie objawy na samym początku wmawiałam ... że mam mega apetyt -chociaż jest tylko odrobinę większy niż zazwyczaj że,chodze sikać co 5 minut - zapalenie pęcherza :) i mam mdłości z rana jak biorę leki - bo na pusty żołądek :) Zachcianki przyszły mi w pierwszej ciąży dopiero po 6 miesiącu ... tak samo częstrze sikanie bo dzidzia była spora .. mdłości nie miałam nigdy - i za to dziękuję temu Wyżej - że mi tego oszczędził ..miałam za to potworne bóle głowy .:sorry2:

Co do moich plamień to jeszcze odrobinke z rana miałam ale nie brązowe ciemne takie tylko zwyczajnie ze śluzem taka kawa z mlekiem. Nie denerwuję się .. taki urok mojej ciąży .. Jakby miało się coś stać to już dawno by się stało i dupek by nie pomógł :tak: Zatem nie ma co się doszukiwać ..
Dorota wpadaj, zapraszam :) nawet na nalesniki możesz się załapać i na schabowego jak się zasiedzisz :D Przywieź dzieciaki ... będzie wesoło :)

reklama
Ale produkcja... Ponad 10 stron do nadrobienia...Fajnie, że tu taki ruch.
Ja dzisiaj w pracy, więc chwilę można poklikać, gorzej jest w domu, bo bez przerwy któreś czegoś chce:wink:
Widzę, że jest spore grono mam , które tak jak ja nie mają objawów.
Niby powinnam się cieszyć, że jestem szczęściarą , a jakoś tak łyso , że ich brak.Wydaje mi się to dziwnie niepokojące.
Jedynie smaczki już są i tradycyjnie w ciąży zaczynam się objadać ogórkami. Wszystkim mamusiom miłego dnia i objawów ciążowych wg uznania:happy2:
Zarejestrowałam się do gina. , ale najszybszy termin to 29.03
:-( :(, strasznie oblegany ten mój lekarz. 29.03 będzie już 8 tydzień i nie wiem, czy to nie troch późno na pierwszą wizytę. Może pójdę do innego gin. Sama nie wiem...

Agula- śliczna fotka dzidziulka, aż mi się łezka zakręciła. Nie doczekam się chyba mojej wizyty za ponad 2 tyg. żeby też się pochwalić takim fajnym zdjątkiem.

Do góry