reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nessi hehehe dobrze powiedziane :) brak objawów tez jest objawem :) a nudności i mdłości na prawdę nie nalezą do super przyjemności :) i zwykle nie są przez cały dzień tylko w określonej porze :) spokojnie dziewuszki!

Pamiętacie mój stres o testy, które są dość jasne? To juz nie mam:) dzisiejsza krecha nie pozostawia watpliwości :D piękna, gruba, dość intensywna :D jestem spokojna :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
o ivi a który tydzień jesteś?
Ja testom aptecznym nie ufam ... mój był cienien cienia przy 400 jednostkach bety :) To tyle jeśli chodzi o czułość :D

Ja dzis 4t5d , dlatego jeszcze suwaczka nie daje. Bo wcześnie. Mi zawsze bardzo szybko wykrywają (nawet 5 dni przed @) ,ale gorzej z intensywnością krechy[emoji3] )

ivi zerknęłam na Twoje suwaczki .... oszłamiająco się wstrzeliwujecie :D 2 lata różnicy między dziećmi :) zazdroszcze!

Nessi a Ty ktory tydzien? Pewnie wspominalas ale za duzo tu nas i nie pamietam juz zupelnie:)

Ja dzis 4t5d , dlatego jeszcze suwaczka nie daje. Bo wcześnie. Mi zawsze bardzo szybko wykrywają (nawet 5 dni przed @) ,ale gorzej z intensywnością krechy[emoji3] )

hehe , super ,ze co 2 lata dzieciaczki! ;)
moje krechy tez byly slabe ale robilam 2 testy w 31 dc a trzeci w 33. poki co zaczynam 36 dzien cyklu i chce sobie zrobic jeszcze jeden test,ale to minimum w 40 dniu albo jeszcze pozniej, bo chcialabym miec wyrazniejsza kreche ;)

reklama
Cykle mam jak w zegarku 28 dniowe .. na usg był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - wszystko w nomie na dany tydzień ...

Do góry