reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka, dziekuje za ta kapustę. Musze sprawdzić! Gratuluje betki, niesamowita!
Agulek, wiesz który to tydzień? Ciesz się kochana, ze tyle widziałaś, nie stresuj sie juz!

U mnie jazda się zaczęła.. Mąż zabrał nas na plażę..było superowo.. Jak poszlusmy pakować się do auta to się zaczęło.. Kręci się w głowie tak, że nie jestem w stanie zrobić nic.. Jest mi bardzo ciężko..do tego mega nudności..siedzę z miska bo ciągle naciaga.. Ale to dobrze, tak ma być.

Moj teraz robi kotlety, ziemniaczki się robią, surówka z kiszonej gotowa..szykowalismy przed wyjściem.
Maz okapal mlodego, ja go polozylam ale zasnal w 2min.jak zawsze..

Jak tak dalej będzie to pewnie mało popisze bo źle widzę.. Ale czekam dalej na wiesci z wizyt!

A wy znowu tyle napisalyscie nim pisle post, ze pewnie się zgubi..

Ja lubię piec i gotowac ale teraz nie ma szans..

reklama
Wiek wg ost mies to 5t 6d a termin wg CRL 02.11.2016[emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Super!!!
nic się nie martw będzie dobrze!

c55fyx8dib2p6jls.png

Lilith ciesze sie ale jak gin zaczal mi mowic aby nikomu nie mowic bo teraz sa trudne 3 tygodnie to mnie lęk dopadł. Caly czas z tylu glowy jest pierwsze poronienie ale tam bylo puste jajo. Ciesz sie z objawow! Mnie po calym dniu na nogach brzuch pobolewa ale gdy leze jest ok :)

Dzieki Lena! Jestescie dziewczyny mega wsparciem. Moj M w 1/10 nie rozumie mnie i moich obaw.
A co do bolu podbrzusza to tez po paru godzinach siedzac albo cos robiac czuje podbrzusze. Wlasnie sie polozylam i ulga

Nessi po wizycie :)

Agulek super foteczka :)))

Lilith fajnie ze chociaż spacerek udany :)

Dziewczyny jak Was bolą brzuchy to bierzcie nospy ja dzis chyba tez wezmę bo cos dzis tez boli troszkę .

czyli bóle podbrzusza to norma :)
dzięki dziewczyny...
u mnie ten ból jak już zdążyłam zauważyć dodatkowo wywołuje stres związany z pracą
ale na szczęście zwolnienie mam do 18.03
no i na weekend jadę na mały wypad z mężem
czas odpocząć i się zresetować... :) :*

c55fyx8dib2p6jls.png

Agulek śliczna dzidzia, gratuluję, nie stresujące się bowiem ostatnio jak sama mówisz było puste więc to całkiem coś innego.

Emka 21 tys to będzie serce jak dzwoń ;-), pamiętasz że u mnie serduszko po becie ponad 12 tys ;-)

reklama
Agulek gratuluje :-) teraz malenstwo sie slicznie rozwija, wiec mysle, ze spokojnie mozesz odetchnac :-)

Emka tak jak Dorota pisze serducho bedzie walilo a i pewnie tez juz zobaczysz fasolke jak agulek :-D

Lena dobrze, ze i u Ciebie lepiej z tymi plamieniami, a na wyjezdzie tez uwazaj :-*

Do góry