reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dorota, tak zawsze chciałam mieć 3. Niestety po pierwszej ciąży starałam się o kolejną ponad 7 lat, teraz tylko rok i aż niedowierzam.
Nessi, tak ma być. Kiedyś po stracie wychodziłam z założenia, że im więcej objawów tym lepiej. Wmawialam sobie, że hormony rosna i stad to. Nie martw się, damy rade, pierwszy trym.najgorszy.
Wstalam o 8..ale mi się niechcialo..

Hmm..
Amelia, lat 26, trzecia ciąża :D Mam 7 letnią Viorice i 4 letniego Maurycego. Z kalkulatora wychodzi termin 8.11

ooo, własnie zobaczyłam, że mam jeszcze stare suwaczki :D

Witam sie i ja z rana....moja Cora zrobila sobie drzemke od 18-20:45 i poszla spac o 2:30 jestem wykonczona....Wy tez tak spicie niepewnie?? ciagle sie budze w nocy...Rano wstalam znowu mam brak apetytu ehh tak szybko objawy przyszly...Ja zawsze chcialam miec 2 dzieci i na tym zaprzestane :)

Princeseczka na którą wizyta?

Ja bardzo już was wszystkie proszę o kciuki o 17, tak strasznie się boję że będzie coś nie tak :-(
Lilith ja każda ciążę źle przechodziłam, w tej czuję się najlepiej choć węch wyczulony i mdli mnie od czasu do czasu, nawet wymioty były ale bez porównania z poprzednimi ciazami, ale pocieszam się że objawy są, testy pozytywne i 2 tygodnie już temu @ powinna być a nie ma , więc modlę się aby z dzidziusiem było ok, ech ale się stresuje.

Zupka zrobiona, ciasto ze szpinakiem w piekarniku ;-)

Dorota kciuki mocno trzymam, daj znać po :-) trzeba myśleć pozytywnie choć to takie ciężkie..
Witam nowe mamy :-)

Śnieg u mnie sypie meeega! Starsza dzis ma konie to frajdę będzie miała, szok normalnie. Słyszałam, że w Pl tez wczoraj napadalo :-)

Dorota ja wizytuje o 17.15 takze bede z Toba;-)
A z dzidzia na pewno bedzie wszystko ok:-*
Ja jak poszlam tydzien temu to lekarz na usg patrzy cisza i mowi-tak jest ciaza o tutaj ta czarna plamka. Ja mowie ze nie widze to on znowu-oo w tym miejscu. Ja mowie-panie doktorze ale nie wlaczyl pan monitora dlatego nic nie widze:-D
Ale jak powiedzial ze jest ciaza to zapytalam czy we wlasciwym miejscu jak powiedzial ze tak to poerwszy kamien spadl mi z serca.
Ciekawe co tam jutro bedzie tez sie troche stresuje

Ja jednak was proszę o kciuki dziś, u mnie 9 dni temu gin na starym sprzęcie i wogole go nie lubię nic nie widział, dlatego zapisałem się do swojego na jutro prywatnie ale u niego to serduszko chce juz zobaczyć a po moim obliczeniach jutro może być serduszko ale niekoniecznie i nie chce kasy na darmo wydawać dlatego wizytę przełoże na następny tydzień a dziś wieczorem pojadę z m na Ip bo nie wytrzymam dpi następnego tygodnia a chce sprawdzić

reklama
Ja się też już zapisałam na wizytę, czwartek 10 marca godzina 11:05 :) może już będzie serduszko, z moich obliczeń będzie to 6 tydzień końcówka właściwie

Do góry