reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dorota, tak zawsze chciałam mieć 3. Niestety po pierwszej ciąży starałam się o kolejną ponad 7 lat, teraz tylko rok i aż niedowierzam.
Nessi, tak ma być. Kiedyś po stracie wychodziłam z założenia, że im więcej objawów tym lepiej. Wmawialam sobie, że hormony rosna i stad to. Nie martw się, damy rade, pierwszy trym.najgorszy.
Wstalam o 8..ale mi się niechcialo..

Hmm..
Amelia, lat 26, trzecia ciąża :D Mam 7 letnią Viorice i 4 letniego Maurycego. Z kalkulatora wychodzi termin 8.11

ooo, własnie zobaczyłam, że mam jeszcze stare suwaczki :D

Witam sie i ja z rana....moja Cora zrobila sobie drzemke od 18-20:45 i poszla spac o 2:30 jestem wykonczona....Wy tez tak spicie niepewnie?? ciagle sie budze w nocy...Rano wstalam znowu mam brak apetytu ehh tak szybko objawy przyszly...Ja zawsze chcialam miec 2 dzieci i na tym zaprzestane :)

Princeseczka na którą wizyta?

Ja bardzo już was wszystkie proszę o kciuki o 17, tak strasznie się boję że będzie coś nie tak :-(
Lilith ja każda ciążę źle przechodziłam, w tej czuję się najlepiej choć węch wyczulony i mdli mnie od czasu do czasu, nawet wymioty były ale bez porównania z poprzednimi ciazami, ale pocieszam się że objawy są, testy pozytywne i 2 tygodnie już temu @ powinna być a nie ma , więc modlę się aby z dzidziusiem było ok, ech ale się stresuje.

Zupka zrobiona, ciasto ze szpinakiem w piekarniku ;-)

Dorota kciuki mocno trzymam, daj znać po :-) trzeba myśleć pozytywnie choć to takie ciężkie..
Witam nowe mamy :-)

Śnieg u mnie sypie meeega! Starsza dzis ma konie to frajdę będzie miała, szok normalnie. Słyszałam, że w Pl tez wczoraj napadalo :-)

Dorota ja wizytuje o 17.15 takze bede z Toba;-)
A z dzidzia na pewno bedzie wszystko ok:-*
Ja jak poszlam tydzien temu to lekarz na usg patrzy cisza i mowi-tak jest ciaza o tutaj ta czarna plamka. Ja mowie ze nie widze to on znowu-oo w tym miejscu. Ja mowie-panie doktorze ale nie wlaczyl pan monitora dlatego nic nie widze:-D
Ale jak powiedzial ze jest ciaza to zapytalam czy we wlasciwym miejscu jak powiedzial ze tak to poerwszy kamien spadl mi z serca.
Ciekawe co tam jutro bedzie tez sie troche stresuje

Ja jednak was proszę o kciuki dziś, u mnie 9 dni temu gin na starym sprzęcie i wogole go nie lubię nic nie widział, dlatego zapisałem się do swojego na jutro prywatnie ale u niego to serduszko chce juz zobaczyć a po moim obliczeniach jutro może być serduszko ale niekoniecznie i nie chce kasy na darmo wydawać dlatego wizytę przełoże na następny tydzień a dziś wieczorem pojadę z m na Ip bo nie wytrzymam dpi następnego tygodnia a chce sprawdzić

reklama
Ja się też już zapisałam na wizytę, czwartek 10 marca godzina 11:05 :) może już będzie serduszko, z moich obliczeń będzie to 6 tydzień końcówka właściwie

Do góry