reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Oj a ja tyle będę czekać.. Powinnam mieć tu usg około 8-9 tyg. Jak nie wytrzymam pójdę prywatnie ale wcześniej niż za 3 tyg. To nie ma szans..
Boli was krzyż? Jakby po bokach?

reklama
Grzesznik u mnie dziś z Om 6 tydz i 1 dzień, ale ja karmilam piersią, cykli nie liczyłam, owu podejrzewam że była późno więc spodziewać się że serduszka może nie być :-(, jak pójdę za tydzień do swojego Gina to już powinno być wystarczająco, ale dziś jadę na Ip bo nie wytrzymam, tak strasznie się martwię. Stresuje się tak że aż mi słabo. Koło 18 będziemy wyjeżdżać dopiero, na szczęście dzieci do koleżanki i my sami pojedziemy, ech chce być już po usg. Dlaczego te ciążę są takie stresujące

Ja to się schizuję że w każdej chwili okres dostane... normalnie jakaś głupia się robię tak bardzo chcę tego dziecka. Dziewczyny was czasami tak lekko pobolewa jak na okres?

Dorota wszystko będzie dobrze choć ty się nie stresuj już :)

Lilith mnie pobolewaja czasem plecy ale najbardziej na dole i to raczej chwilowe odczuwalne ale nie mocno w poprzedniej ciazy było tak samo :)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :* ja do piatku do 14:50 bede sie stresowac :)

Grzesznik ja tez ciagle mam wrażenie ze przyjdzie okres :) czasem pobolewa brzuch ale leciutko i czasem za to zoladek boli i zaparcia :(

Grzesznik mnie pobolewa od tygodnia, a w zasadzie to od dnia kiedy powinnam dostac @. Lekarz na czwartkowej wizycie powiedzial ze to poczatek ciazy i organizm tak reaguje. Przepisal luteine i tyle. A brzuch nadal pobolewa mysle ze to tez zasluga pecherza

reklama
Trochę mnie pocieszyłyście ;)
Mąż mój jutro wraca to powtórzymy test już teraz powinna być mocniejsza kreska :)

A właśnie czytałyście może o statystykach przyrostu BETA HCG a płeć? bardzo fajny artykuł czytałam. Było w nim że przyrost tego hormonu jest mniejszy przy dziecku płci męskiej natomiast przyrost ten jest niemal dwukrotnie większy przy dziewczynce. Jak sobie przypomnę to u mnie by się to sprawdziło bo testy beta i te domowe mi słabo wychodziły i byłam z ciąży z chłopcem

Do góry