reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie! Dzisiaj zrobiłam test i pokazały się dwie kreski, jedna bladziutka ale jest :yes: jutro potestuje jeszcze raz i dam znać. Z kalkulatorów wynika ze 2 listopad. Ostatni miesiaczka 27 stycznia ale ja mam cykle 30-32 dniowe wiec u mnie to chyba bardzo wczesna ciaza. Kluje mnie lewy jajnik mam nadzieje ze będzie wzzystko ok. W pierwszej ciąży tez tak miałam. Synek ma 4 latka. :biggrin2: do lekarza się jeszcze nie wybieram bo myślę że to nie ma sensu jeszcze .

Witaj, witaj :)
Zrób bete, będzie pewniejsza

dorota123456789 - piersią już nie karmię :hmm:

U mnie dziś ostatni wolny dzień. witaminy działają, mam mniejszy apetyt, ale nadak bym wszystko pożarła :D

reklama
Kaferineczka witaj:)

Dorota tak:) podoba mi sie jeszcze Tymek ale mężowi nie :) amadeusz tez ładne :) a nie karmie juz musiałam przestać bo nie miałam @ a chcieliśmy sie starać o kolejnego bobiego:) ale na szczęście mały zniósł tk bardzo dobrze i odstawialiśmy sie stopniowo - jak zaczęłam brać dupka to juz nie dawałam w ogole. Czyli jakies 2 mce.

Nessi a co za witaminki jesz ?

O słyszę mój mały sie obudził i skacze w łóżeczku bo słyszę w niani hop hop hop hahaha :) no nic czas rozpocząć dzień :) miłego :)

Falvit mama :)
Em Ka - robisz jeszcze raz betę ? Ja chyba już nie ...Poczekam na wizytę u ginki

Nessi póki mi lekarz nie zleci to nie :) zreszta dzis mam wizytę - wczesniej miałam krwiaki w ciazy wiec chce tez teraz wiedzieć co i jak:)

O po falvit mama jak brałam to jedyny moment był jak wymiotowałam, brałam je 2 tygodnie w poprzedniej ciazy , okazało sie ze maja za dużo żelaza :)

Hej dziewczyny mnie dzisiaj w nocy zlapal okropny bol. Najpiaerw podbrzusze pozniej ledzwie i nogi wszystko naraz masakra trzymalo mnie to pare minut stekalam az sie TZ obudzil. Chyba mnie jeszcze tak nie bolalo nic. To bylo cos okropnego. Pozniej balam sie zasnac ale juz pozniej nie bolalo.
Musze powiedzieciec o tym ginowi na czwartkowej wizycie

Znaczy nasilają wymioty ? Mnie dzisiaj strasznie zemdliło ...
Ja dzisiaj przeniosłam wizytę na 9 marca ... chcę by serduszko już biło. W pierwszej ciaży byłam w 4 tyg. i mnie wygoniła ... powiedziała, że jeszcze za wcześnie, więc wolę poczekać.
Trzymam kciuki za wizytę! Napisz koniecznie jak będziesz po :)

Bry

Princeseczka mów ginowi o wszystkim co Cię niepokoji, oby ból już nie wrócił.

Nessi jedz ile wejdzie ;-)

Emka na którą masz wizytę? Kciuki zacisniete, kiedy Om miałaś?
My też teraz się staraliśmy, udało się podczas karmienia piersią i w 1 cyklu.

Ja dziś raz przytulanki do WC ;-)
Starsi w szkole, ja z Lili w domu, cisza i spokój ;-)

Priinceseczka koniecznie o tym powiedz.

Nessi no akurat ja tak reagowałam na falvit mama- tak mnie tylko mdlilo- a wymiotowałam przez 2 tygodnie - wlasnie w czasie jak brałam te witaminy. Jak odstawiłam to było ok.

Dzieki dziewczyny nie nastawiam sie ze za wiele zobaczę bo to jeszcze bardzo wczesnie okres miałam 25 stycznia , owu nawet nie wiem kiedy bo myslalam ze nie bedzie nic z tego zreszta tak usłyszałam jak gin zobaczył usg podczas monitoringu a tu taka miła niespodzianka wiec albo pękło inne jajeczko w innym teminie albo nie wiem :) w każdym badz razie biegnę do niego dzis głownie po duphaston i zobaczyć co sie tak dzieje bo w poprzednich ciążach miałam krwiaki .

Emka trzymamy kciuki:-)
Zdaj relacje jak wrocisz. Ja obecnie biore luteine bo przed wizyta podbrzusze bolalo mnie codziennie przez wieksza czesc dnia a teraz ustalo zaboli od czasu do czasu ale mocniej az sie obudze.

reklama
Katerineczka witamy ;)

Dorota córke Kornelie mam :)
My się karmilysmy 8 miesięcy, wiec bardzi dawno temu juz ;)

Priinceseczka o kurcze ale Cie dopadlo! Oby sie więcej nie powtórzyło!

Emka oczywiście, ze wszystko dzieje sie dobrze :)

U nas szaro, buro ooo i snieg pada...super :p

Mnie na chwike obecna bola tylko cycki z czego sie bardzo cieszę :p

Do góry