reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny, liczę że przyjmiecie mnie do swojego grona mimo że jeszcze nie mam pewności na 100% że jestem w ciąży, z testem czekam jeszcze kilka dni choć miesiączka już mi się spóźnia 2 dni, a nigdy tak nie mam :) Staramy się z m od stycznia tego roku i oby to było to i nie będę musiała Was opuszczać, pozdrawiam

Korci korci... przyznam się, ale nie chce się zrazić ponieważ jak byłam w poprzedniej ciąży to dwa testy pokazały mi że negatywnie a mój chłopaczek ma już 4,5 roku :) także poczekam jeszcze kilka dni.

Grzesznik witaj :) to widze ze masz podobnie do mnie :) mi dopiero testy wychodzą tydzień po @ :) ja wiem z bety:)

Dorota o 18 , wlasnie próbuje młodego drugi raz położyć spać bo za pierwszym razem sie nie udało .

Oby się tylko moja intuicja nie myliła, co do syna to też po prostu wiedziałam że jestem w ciąży. Na bete nie mam kiedy iść bo pracuje, a pochodzę z małej miejscowości i laboratorium przez 2h dziennie otwarte akurat kiedy jestem w pracy...

Samopoczucie mam inne, cera mi się popsuła, włosy mam jakieś byle jakie a na dodatek nie chce mi się słodyczy jak zawsze przed miesiączką a to duży znak hehe

Grzesznik ja też bety nie robiłam, ale kilka pozytywnych testów ;-)

Emka to o 18 zaciskam kciuki. Między naszymi dziećmi jest około 3 miesiące różnicy, syn śpi ci 2 razy? U mnie najmłodsza śpi 1 raz, między 11.30 a 13, później o 20 idziemy spać, starsi też tak kładziemy, ciut po 20 wszyscy śpią, jakbym ja dwa razu położyła to poszłaby o 22 jak nie później a to nie na moje siły.
Dziś pierwsza noc najmłodszej w swoim łóżeczku u starszych w pokoju, Lili spała ze mną do dziś ze względu na pierś, zobaczymy jak pójdzie nam zasypianie i nocka ;-) w łóżeczku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry