reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny, liczę że przyjmiecie mnie do swojego grona mimo że jeszcze nie mam pewności na 100% że jestem w ciąży, z testem czekam jeszcze kilka dni choć miesiączka już mi się spóźnia 2 dni, a nigdy tak nie mam :) Staramy się z m od stycznia tego roku i oby to było to i nie będę musiała Was opuszczać, pozdrawiam

Korci korci... przyznam się, ale nie chce się zrazić ponieważ jak byłam w poprzedniej ciąży to dwa testy pokazały mi że negatywnie a mój chłopaczek ma już 4,5 roku :) także poczekam jeszcze kilka dni.

Grzesznik witaj :) to widze ze masz podobnie do mnie :) mi dopiero testy wychodzą tydzień po @ :) ja wiem z bety:)

Dorota o 18 , wlasnie próbuje młodego drugi raz położyć spać bo za pierwszym razem sie nie udało .

Oby się tylko moja intuicja nie myliła, co do syna to też po prostu wiedziałam że jestem w ciąży. Na bete nie mam kiedy iść bo pracuje, a pochodzę z małej miejscowości i laboratorium przez 2h dziennie otwarte akurat kiedy jestem w pracy...

Samopoczucie mam inne, cera mi się popsuła, włosy mam jakieś byle jakie a na dodatek nie chce mi się słodyczy jak zawsze przed miesiączką a to duży znak hehe

Grzesznik ja też bety nie robiłam, ale kilka pozytywnych testów ;-)

Emka to o 18 zaciskam kciuki. Między naszymi dziećmi jest około 3 miesiące różnicy, syn śpi ci 2 razy? U mnie najmłodsza śpi 1 raz, między 11.30 a 13, później o 20 idziemy spać, starsi też tak kładziemy, ciut po 20 wszyscy śpią, jakbym ja dwa razu położyła to poszłaby o 22 jak nie później a to nie na moje siły.
Dziś pierwsza noc najmłodszej w swoim łóżeczku u starszych w pokoju, Lili spała ze mną do dziś ze względu na pierś, zobaczymy jak pójdzie nam zasypianie i nocka ;-) w łóżeczku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry