reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej witam się dzisiaj. Tescik zrobiłam ale nadal taka blada kreseczka, z tymże dziś czulosc do 25. Mam lekkie mdłości bóle głowy i biegam na kabelek, dodatkowo tak jak ktoś napisal pisze ciągle czuje ze coś się w brzuchu dzieje, a to mnie zakuje, a to po bokach boli jak leżę, teraz miałam też trochę takich bólów jak na okres (a tego boje się najbardziej) i serce mi drży ale to z emocji chyba. Ja mam Hasimoto i tez się trochę martwie, pierwsza ciążę poronilam a z drugiej mam 4 letniego synka. Bardzo chciałabym żeby wszystko było dobrze. Dzwoniłam do mojej ginekolog to kazała przyjść za 3 tygodnie bo nic widać nie będzie aż 10 dni zrobić dopiero betahcg. Tak trochę mi się dziwnie zrobiło bo to długotrochę i ewentualne Podtrzymanie ciąży nie wchodzi w grę wtedy. Ja mam problem z praca bo pracuje z malymi dziećmi i boję się zarazic, a chorób różnych jest zawsze mnóstwo. Dzisiaj nie poszłam ale nie wiem co dalej. A jak się nie uda?? Doradźcie coś. Proszę.

U nas opóznienie wiec jeszcze troszkę sie postresuje :/

Dorota chciałabym by spał dwa razy - za pierwszym razem nie udało mu sie usnąć bo remont , wiec dałam mu drugie i kolejna próba snu zakończyła
Sie 40 min drzemka bo obudziło go wiercenie :/ esh kiedy te remonty w końcu sie skończą :/
A to ja pilnuje zeby najpóźniej zasnął o 16 pózniej nie pozwalam i o 19 kąpiel i potem do łóżeczka wiec tez wieczory mamy dla siebie :)
Powodzenia :)

Grzesznik oj ja tez mniejszy apetyt na słodkie cera i włosy jak piszesz w poprzedniej tez tak miałam :)

Katerineczka badz dobrej myśli a jesli sie obawiasz wez Opiekę na syarszaka albo l4 a nie wiem czy internista tez nie moze ci przepisać dupka?

Emka czekamy na wieści

Katerineczka lekarz ogólny też luteine czy dupka może Ci przepisać, chorobowe też możesz wziąść od niego, bądź dobrej myśli.

Emka to fajnie ze mimo że ma druga drzemke to później szybko idzie spać ;-)

U mnie humor zrabany, poklociliśmy się z m o to dość ostro ech :-(

Ostatnia edycja:
Dorota spi tylko raz :) ale nie ma stałych por wiec próbujemy po każdym jedzeniu :)

A na usg z dobrych wieści widac pęcherzyk ciążowy oraz ciałko żółte i brak krwiaków (miałam ogromne w poprzednich ciążach) , ale brak zarodka mam nadzieje ze jeszcze :)

Okres miałam 25 stycznia , a owu nie wiem, bo 8 byłam u lekarza na monitoringu i powiedział mi ze nic z tego nie bedzie , i ze jakiś torbiel sie robi a jak tydzień pózniej poleciałam do innego to okazało sie ze juz jestem po owu wiec miedzy 8-15 ...

Emka ale to i tak dobre wieści, u mnie tydzień temu nic nie widział, dlatego też teraz strasznie się stresuje czwartkowej wizyty.Ide też do innego Gina, do swojego ;-)
Będzie dobrze u każdej, musimy w to wierzyć, ginekolog dał ci jakieś leki?
Już rozumiem z tym spaniem ;-), ale fajnie ze mimo że jakoś wstanie o 16 to później też wcześniej idzie spać ;-)

reklama
Dorota dziękuje :) chcieliśmy jakies mniej popularne a wyszlo, ze jest w pierwszej 20 najpopularniejszych imion w 2014 roku xD

Grzesznik i jak test zrobiony?

Dorota przykro mi z powodu kłótni z m:(

Emka powtórzę sie jest dobrze i dobrze bedzie! :*

Do góry