reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Katrineczka były wczoraj wieczór ale po nich sikakam kilka razy i nic a nigdy po przytulankach się nic nie pojawiało

reklama
U mnie po ostatniej wizycie tez było plamienie a tylko wziernik dr założyła bez grzebania paluchami. Powiedziała ze jeśli będzie plamienie to żeby się tym nie martwić ale z przytulania nici .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim.
Szybciutko dzisiaj bo maluchy i starszaki w domu.
U mnie podczas wizyty pojawiło się intensywne plamienie żywą krwią, później jeszcze 3 dni się wlekło, ale lekarz sprawdzał wziernikiem i stwierdził , że to z szyjki. Kazał uważać na przytulanki, ale stwierdził, że nie potrafi powiedzieć, czy po stosunku będzie to samo. Długo się bałam, w końcu bardzo ostrożnie spróbowaliśmy i okazało się , że mój organizm, tylko na obcego chłopa (gina) tak reaguje,
męża na szczęście toleruje;-) ;)

Ivi- aplikacja wygląda na mega fajną i przydatną. Idealny czas na start takiej aplikacji. Jak tylko będzie dostępna to ją sobie ściągnę. Jeśli chodzi o ziółka to napiszę na odpowiednim wątku jak tylko będę miała trochę więcej czasu- może wieczorkiem. Dobrej zabawy na bankiecie

Ruchami się za wcześnie pochwaliłam, 2 dni maluch wiercił się bardzo, a teraz chyba znowu jakoś tak się ułożył, że kompletnie nic nie czuję. Wczoraj tylko 3 puknięcia, dzisiaj na razie cisza...
Miłego dnia wszystkim życzę

Katerineczka ale ci dobrze z tesciowa :-) choc akurat nie dla mnie takie przysmaki ale sam fakt :p

Gaga z doswiadczenia wiem ze ciezko nie panikowac.. polez spokojnie i poodpoczywaj i jak sie nie powtorzy to chyba jednak bedzie to po przytulankach..

Ivi powodzenia i dobrej zabawy na bankiecie :-) zaraz zerkne na ta stronke :-)

Mama czworki z ruchami tez tak z poczatku mialam.. gdzies z tylu dzidzia sie schowala takze sie nue martw :-)

Ojej super sprawa z ta aplikacja Ivi, gratuluję!

Aob66 nic by ci nie podeszło mówisz? :)

Mama czworki swój chłop to swój chłop ;)

Gaga a widzisz przejrzałam cie ze były przytulanki hehe ;) nie martw się, jak się nie powtórzy to ok, ale lekarzowi na wizycie zgłoś

Ale super ta apka Ivi!

Gaga oby się nie powtorzylo, ja jak miałam te nitki krwi to od razu lekarz pytał czy po stosunku.
Ale u mnie cisza w tym temacie hehe

Linka oby się udało a sprzedać i kupić cos większego to pewnie szkoda

My dzisiaj z siostrą na plażę po południu a później do rodziców szkoda że tylko na niedzielę ale zawsze to coś. ;) będę robić przegląd dziecięcych rzeczy:d miłego dnia!

reklama
Ivi to musisz byc to naprawdę ciekawa praca :-) kiedys wybieralam sie do experymentu z chrzesniakiem ale nie.wyszlo a slyszalam ze warto :-)... a czy ten obiekt kolo skweru kosciuszki tez do was nalezy?

katerineczka "na sile" moglabym zjesc ogorka malosolnego ale wole wszystkie.inne ogorki duzo bardziej :-) o jedzenie bysmy nie musialy sie klucic :p

Wlasnie pochlonelam spora miske pomidorow w smietanie i zglodnialam jeszcze bardziej :-D tetaz kg sie posypia cos czuje ;-)

Do góry