reklama
Witam wszystkie mamy. Ja mam termin na poczatku grudnia ale dziś sie dowiedzialam ze bliźniaki i chyba będzie listopad. Mam nadzieje ze zostaną w moim brzuszku jak najdłużej 
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Priinceseczka
Fanka BB :)
k8sad- witamy, witamy
hehe pierwsza mamusia blizniakow w naszym listopadowkowym gronie
rozgość się u nas i powiedz czy już wiadomo jakiej płci są Twoje dzieciaczki ?
Priinceseczka
najważniejsze żeby zdrowe były
jak sie czujesz w ciąży bliźniaczej ?
Moje dwie pierwsze ciążę - w ogóle ich nie czułam. Mdłości min. Przytyłam 9-10kg.
Niechcący wyslalam post.
Teraz jest inaczej. Mdłości i wymioty. Choc nie dużo. Juz przytylam 3 kg. Brzucha nie mam dużego. Szybko zadyszki dostaję- szybciej niż w pozostałych. Pierwsze piętro to juz wyzwanie. Nie mam ochotę na nic. Jem bo wiem, ze trzeba
Teraz jest inaczej. Mdłości i wymioty. Choc nie dużo. Juz przytylam 3 kg. Brzucha nie mam dużego. Szybko zadyszki dostaję- szybciej niż w pozostałych. Pierwsze piętro to juz wyzwanie. Nie mam ochotę na nic. Jem bo wiem, ze trzeba
aob66
Moderatorka
Maleducada to po prostu jestes bardziej pracowita niz ja choc ja niby chodzic moge ale musze oszczedzac sie jak moge a ze maly potrafi mnie wykonczyc do tego ogarniecie domu obiadu czy zakupow i starczy :-) detka jestem wieczorem codziennie..
Mama czworki co racja to racja ruchy uspokajaja jak nic... mimo ze jak piszesz teraz ryzyko jest male ze cos sie stanie to te moje krwawienie niedawno tez mnie niezle przestraszylo ze moze byc zle i teraz ruchy pomagaja..
A w ogole ostatnio znow mialam delikanie brazowe plamienie i juz myslalam ze zemdleje ze strachu ze zaraz cos sie stanie ale wiecej sie nie powtorzylo...
Martini jeszcze troche i kazda z nas bedzie czula i to az za bardzo haha :-)
Milagros tez wole robic przy aucie niz w ogrodzie hehe :-)
K8sad witam i gratuluje podwojnego szczescia :-) ja tez w tej ciazy czuje sie duzo gorzej niz w poprzedniej
Mama czworki co racja to racja ruchy uspokajaja jak nic... mimo ze jak piszesz teraz ryzyko jest male ze cos sie stanie to te moje krwawienie niedawno tez mnie niezle przestraszylo ze moze byc zle i teraz ruchy pomagaja..
A w ogole ostatnio znow mialam delikanie brazowe plamienie i juz myslalam ze zemdleje ze strachu ze zaraz cos sie stanie ale wiecej sie nie powtorzylo...
Martini jeszcze troche i kazda z nas bedzie czula i to az za bardzo haha :-)
Milagros tez wole robic przy aucie niz w ogrodzie hehe :-)
K8sad witam i gratuluje podwojnego szczescia :-) ja tez w tej ciazy czuje sie duzo gorzej niz w poprzedniej
reklama
mama-czwórki
Witam porannie.
U nas dzisiaj mini szpital. Dziewczyny zostają w domu z biegunką i bólami brzucha i tylko patrzeć jak synek wstanie i powie, mamo brzuch mnie boli
Jakaś paskudna jeitówka nam się przyplątała.
Czekam tylko jak teściowa przyjedzie- ma być ok. 9 i do zielarskiego zapylam po odpowiednie specyfiki.
Aob- dobrze, że to tylko jednorazowa, ktrótkotrwała akcja była. Po tych krwawieniach nie dziwię się, że byłaś przerażona plamieniem.
K8sad -witaj. Jak dzieciaczki się urodzą to też będzie spora rodzinka.
U mnie już jest czwórka( z resztą po nicku nie ciężko się domyśleć
)czekamy na piątego maluszka.
Martini- niestety jeszcze nie wiem jaka jest płec dzidziusia. W poniedziałek idę na Usg 4D - mam nadzieję, że się wtedy dowiem.
Miłego dnia mamusie
U nas dzisiaj mini szpital. Dziewczyny zostają w domu z biegunką i bólami brzucha i tylko patrzeć jak synek wstanie i powie, mamo brzuch mnie boli

Czekam tylko jak teściowa przyjedzie- ma być ok. 9 i do zielarskiego zapylam po odpowiednie specyfiki.
Aob- dobrze, że to tylko jednorazowa, ktrótkotrwała akcja była. Po tych krwawieniach nie dziwię się, że byłaś przerażona plamieniem.
K8sad -witaj. Jak dzieciaczki się urodzą to też będzie spora rodzinka.

Martini- niestety jeszcze nie wiem jaka jest płec dzidziusia. W poniedziałek idę na Usg 4D - mam nadzieję, że się wtedy dowiem.
Miłego dnia mamusie