reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Bedzie dobrze napewno ! Choc wiem,ze przy obecnej sytuacji kazdy ruch w brzuszku jest dla Ciebie uspokojeniem. A wiesz juz kogo w brzuszku nosisz ?

reklama
k8sad- witamy, witamy :) hehe pierwsza mamusia blizniakow w naszym listopadowkowym gronie :) rozgość się u nas i powiedz czy już wiadomo jakiej płci są Twoje dzieciaczki ?:)

Niechcący wyslalam post.

Teraz jest inaczej. Mdłości i wymioty. Choc nie dużo. Juz przytylam 3 kg. Brzucha nie mam dużego. Szybko zadyszki dostaję- szybciej niż w pozostałych. Pierwsze piętro to juz wyzwanie. Nie mam ochotę na nic. Jem bo wiem, ze trzeba

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Maleducada to po prostu jestes bardziej pracowita niz ja choc ja niby chodzic moge ale musze oszczedzac sie jak moge a ze maly potrafi mnie wykonczyc do tego ogarniecie domu obiadu czy zakupow i starczy :-) detka jestem wieczorem codziennie..

Mama czworki co racja to racja ruchy uspokajaja jak nic... mimo ze jak piszesz teraz ryzyko jest male ze cos sie stanie to te moje krwawienie niedawno tez mnie niezle przestraszylo ze moze byc zle i teraz ruchy pomagaja..
A w ogole ostatnio znow mialam delikanie brazowe plamienie i juz myslalam ze zemdleje ze strachu ze zaraz cos sie stanie ale wiecej sie nie powtorzylo...

Martini jeszcze troche i kazda z nas bedzie czula i to az za bardzo haha :-)

Milagros tez wole robic przy aucie niz w ogrodzie hehe :-)

K8sad witam i gratuluje podwojnego szczescia :-) ja tez w tej ciazy czuje sie duzo gorzej niz w poprzedniej

K8sad ale super - gratuluje. Tez mialam cicha nadzieje ze tak sie u mnie trafi, ze np zarodek sie podzieli, ale jest jeden maluch i tez jestem szczesliwa.

U mnie juz sie zaczyna robic ciiiieplutko - milego dnia :)

reklama
Witam porannie.

U nas dzisiaj mini szpital. Dziewczyny zostają w domu z biegunką i bólami brzucha i tylko patrzeć jak synek wstanie i powie, mamo brzuch mnie boli:-( :( Jakaś paskudna jeitówka nam się przyplątała.:growl:
Czekam tylko jak teściowa przyjedzie- ma być ok. 9 i do zielarskiego zapylam po odpowiednie specyfiki.

Aob- dobrze, że to tylko jednorazowa, ktrótkotrwała akcja była. Po tych krwawieniach nie dziwię się, że byłaś przerażona plamieniem.

K8sad -witaj. Jak dzieciaczki się urodzą to też będzie spora rodzinka.:yes: U mnie już jest czwórka( z resztą po nicku nie ciężko się domyśleć;-) ;))czekamy na piątego maluszka.

Martini- niestety jeszcze nie wiem jaka jest płec dzidziusia. W poniedziałek idę na Usg 4D - mam nadzieję, że się wtedy dowiem.

Miłego dnia mamusie

Do góry