EM Ka
Fanka BB :)
Kejti my dostaliśmy taki
a ten bez hamulca tańszy jest i tez bardzo ładny parametry ma takie same zobacz sobie ale mój jeszcze nie stoi na całych nóżkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz fajnie tez bym chciala juz cos poczuc, a tak to zastanawiam sie czy tam wszystko w porzadkuMaleducada- kurcze tyle pracy... Ja po wyjściu na słońce po pół godziny się słaniam , a co dopiero żeby jeszcze np. plewić. Uważaj tylko na siebie.... Bo wysiłek fizyczny w połączeniu ze słońcem może być niebezpieczny. Nie możecie kogoś do pomocy wziąć na te najgorsze 3 miesiące. Wiem, że sąsiedzi teściów na wsi tak robią jak jest bardzo dużo pracy i nie wyrabiają.
Ale mój maluch od wczoraj daje czadu. Bez przerwy się wierci i to już są wyraźne ruchy. 17 tydzień przy moim niestety sporym brzuchu to i tak niezły wynik. Bałam się , że mogą być później. Fajnie, bo teraz już będę wiedziała, że z maluchem wszystko dobrze