maleducada
Fanka BB :)
Lilith zasnąć nie mogłam, ale potem już dobrze. Chociaż mam opory żeby pójść tamtędy z dzieckiem w wózku...
Emka UK.
Katerineczka my nie obchodziliśmy dnia dziecka
mój synek miał też wczoraj urodziny, ale tort planuje na niedzielę.
Agucha to dużo nowości! Gratuluję! (i ślubu i synka)
I zazdroszczę wyjazdu :-)
Dziewczyny jeśli o zakupy chodzi to ja też zwykle z listą bo inaczej nie dość, że za dużo wydaje to jeszcze połowy potrzebnych rzeczy zapominam. (liste robię w aplikacji keep więc bardzo wygodnie, bo łatwo odhaczyc co mam, a telefonu rzadziej się zapomina niż karteczki
).
Gaga dentysta w 2 trym :-)
Aob ja za bobem ogólnie nie przepadam, czasem sobie z makaronem zjem :-)
Weszłam dziś z nadzieją, że się dowiem co u Lilith, a tu cisza, ech :-(
Mama czwórki zazdroszczę że tak długo śpią! U mnie dziś przed 5 synek wstał.
Netta zdrówka! I dużo siły.
Powiedzcie czy któraś z Was tu pracuje w polu albo chociaż w ogródku? Mnie to wkurza, do tej pory nic mi nie było, a wczoraj 2 razy zachodzilam, tak mnie brzuch bolał, trochę jak kolka tak pod prawym żebrem. Miała tak może któraś? Jak chwilę polezalam to wszystko super, ale jak się ból pojawiał to ledwo do domu doszłam, tzn raz pod drzwiami padłam nie miałam siły wejść, drugi raz w ogóle po drodze usiąść musiałam i wymiotowalam. Dziwne to, a pole zarośnięte i truskawki się pojawiają więc teraz dużo pracy będzie, ech :-/
Na pocieszenie najadlam się czereśni i truskawek - lubię te początki :-)
Dziś pogoda słaba, ale to dobrze, mieszkanie trochę ogarnę bo ostatnio częściej mnie tu nie ma niż jestem. I od słońca trochę odpoczne bo wczoraj tak mnie zjaralo że piecze :-(
Miłego dnia wszystkim!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Emka UK.
Katerineczka my nie obchodziliśmy dnia dziecka
Agucha to dużo nowości! Gratuluję! (i ślubu i synka)
I zazdroszczę wyjazdu :-)
Dziewczyny jeśli o zakupy chodzi to ja też zwykle z listą bo inaczej nie dość, że za dużo wydaje to jeszcze połowy potrzebnych rzeczy zapominam. (liste robię w aplikacji keep więc bardzo wygodnie, bo łatwo odhaczyc co mam, a telefonu rzadziej się zapomina niż karteczki
Gaga dentysta w 2 trym :-)
Aob ja za bobem ogólnie nie przepadam, czasem sobie z makaronem zjem :-)
Weszłam dziś z nadzieją, że się dowiem co u Lilith, a tu cisza, ech :-(
Mama czwórki zazdroszczę że tak długo śpią! U mnie dziś przed 5 synek wstał.
Netta zdrówka! I dużo siły.
Powiedzcie czy któraś z Was tu pracuje w polu albo chociaż w ogródku? Mnie to wkurza, do tej pory nic mi nie było, a wczoraj 2 razy zachodzilam, tak mnie brzuch bolał, trochę jak kolka tak pod prawym żebrem. Miała tak może któraś? Jak chwilę polezalam to wszystko super, ale jak się ból pojawiał to ledwo do domu doszłam, tzn raz pod drzwiami padłam nie miałam siły wejść, drugi raz w ogóle po drodze usiąść musiałam i wymiotowalam. Dziwne to, a pole zarośnięte i truskawki się pojawiają więc teraz dużo pracy będzie, ech :-/
Na pocieszenie najadlam się czereśni i truskawek - lubię te początki :-)
Dziś pogoda słaba, ale to dobrze, mieszkanie trochę ogarnę bo ostatnio częściej mnie tu nie ma niż jestem. I od słońca trochę odpoczne bo wczoraj tak mnie zjaralo że piecze :-(
Miłego dnia wszystkim!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: