reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros24 tak mam czasami zaparcia.
A dziś coś dziwnego sie stało. Prawdopodobnie zgubułam czop śluzowy, ide jutro do lekarza wcisnę się przed pacjentkami pierwsza bo to jest nie normalne. Dziś miałam znów skurcze i zdarzyło sie wlasnie to, na bieliznie to zauważyłam i sie przestraszyłam.

Dzisiaj u mnie mega gorąco, pogoda wspaniała ale duszno.

Emalka mnie też trzaska głowa ale przechodzi po drzemce.

reklama
Ja właśnie wróciłam wkoncu pojechaliśmy do Chorzowa do zoo cały dzień chodzenia , napewno jeszcze w tym roku pojedziemy dzieciaki zachwycone Jaś najmłodszy z zachwytu się zapowietrzal przy każdym zwierzęciu :) okazało się ze maja zniżki na kdr i wyszło nas mega tanio ... Musimy jeszcze odwiedzić tam wesołe miasteczko bo w jeden dzień niedawno się wszystkiego zaliczyć a atrakcją będzie dla pierworodnego ..

Koalka pocieszenie cie tym ze nie łatwo zgubić czop :) ja przeszłam 4 porody i tylko przy ostatnim widziałam jak on wygląda , bo miałam smarowana szyjkę jakaś maścią specjalna żeby zaczęła się szykowac do porodu bo byłam tydzień po terminie. I po odejściu czopa co się podcieralam to śluz z żywą krwią był

Ostatnia edycja:
Jak mi apka nawalala to ja odinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz:) pomogło:) a co do boli gowy to powiem wam że nie wiem jakie to uczucie ..kiedyś pytałam lekarza czy to normalne ..powiedział żebym się cieszyła :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Linka ty bardziej doswiadczona, napisze prosto z postu wylecialo ze mnie cos galaretowatego w postaci dużej błony, w życiu nie widziałam na oczy tego czopa więc w ruch internet ,porownałam obrazki i to identyczne.

Koalka jeśli to wyglądało tak podejrzanie to idź do lekarza. Jeśli nie na ip. Nie wiem jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji. [emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kalka nie sądzę żeby to czop był nadal :) czasem w ciąży takie galaretkowate sluzy miałam przezroczyste ... czop to było coś ala wielki glut biały z brązowym i żywa krwią , nie kończyło się to odrazu jak pisałam tylko przez kolejne kilka godzin jak się podcieralam wychodził dalej śluz z żywą krwią ..

Czyli to może było coś normalnego. Ale się nakręcilam. Myślę sobie jak to możliwe w 4 miesiącu - najwidoczniej przesadziłam.

Dziewczyny co do tych sluzow- to czy Wam to nie przeszkoadza? Ja czasami nie daje rady...tak mnie to laskocze/swedzi ze tragedia brr ale wystarczy ze pojde do lazienki porzadnie sie podetre i jest lepiej

Koalka ja miałam rozwarcie wcześniej dużo na dwa palce i czop na swoim miejscu ;) tak to w ciąży jest miska ze się panikuje ,.

Princeseczka ja się często podmywam bo mnie chce trafić i bieliznę zmieniam bo wkładek nie używam , mnie gin nastraszyl ze to siedlisko bakterii ..a nieraz to mam wrażenie jakbym żywcem się zsusiala tak leci zemnie :(

reklama
Linka ja tez mam dosc duzo tego towaru... uczucie zsiusiania tez mi sie trafilo kilka razy tyle ze w nocy to bylo.. ostatnio gin pytal czy mi to przeszkadza (podmylam sie przed samym wyjsciem. Do niego bylam pierwsze w kolejce i juz bylo pelno towaru na wargach...). Wtedy jeszcze mi to nie przeszkadzalo tak ale coraz bardziej mnie to wkurza i jest tego chyba coraz wiecej.... jutro jak nie zapomne to zapytam czy jest na to jakis sposob

Do góry