reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Hej, ja dziś się witam prosto po wizycie na równe 8+0, pierwszy raz miałam dziś USG przez brzuszek co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem 🙈😍 Ja mam przesunięty wiek ciąży względem okresu (o 6 dni) i obecnie od 3 tygodni potwierdza się termin porodu względem USG czyli 16.06 ✊🏼 Dzięki Wam wiedziałam, żeby zwrócić uwagę na bicie serduszka, bije szybko - w normie, ogromnie się cieszę 🥹 Zrobiłam całą morfologię, mocz, cyt, gr krwi i teraz wizytę kontrolną u mojej prowadzącej (Dr Kuś - lux med, Wwa - gdyby ktoś może szukał) mam 26.11 i 03.12 wizyta na prenatalne 🤞🏼☺️

reklama
Ja obecnie równo 9, pewnie za bardzo panikuje bo wcześniejsza ciąża utracona w 6 tygodniu, równo tydzień temu byłam na wizycie i wszystko było w porządku. Ale ostatnie kilka dni mam bóle brzucha, tzn nie mogę nazwać tego bólem raczej jest to kłucie takie chwilowe, ale dość często w podbrzuszu i okolicach pachwin. Poza tym nic niepokojącego się nie dzieje poza typowany objawami. kolejna wizyta 13.11 więc muszę jeszcze poczekać. Czy któraś z was ma lub miała takie objawy?
ja mam codziennie ból miesiączkowy i ból jajników, to przez rozciągająca się macice. Ginekolog przepisał mi dodatkowo magnez

Ja też mam bóle brzucha, jakby ciągnięcia w podbrzuszu i pachwinach, ból odcinka lędźwiowego (to akurat przed ciąża też miałam), mega osłabienie, szczególnie po południu przydałaby się drzemka (niestety syn już bez drzemek). Na szczęście mdłości już dużoo mniejsze

Ja obecnie równo 9, pewnie za bardzo panikuje bo wcześniejsza ciąża utracona w 6 tygodniu, równo tydzień temu byłam na wizycie i wszystko było w porządku. Ale ostatnie kilka dni mam bóle brzucha, tzn nie mogę nazwać tego bólem raczej jest to kłucie takie chwilowe, ale dość często w podbrzuszu i okolicach pachwin. Poza tym nic niepokojącego się nie dzieje poza typowany objawami. kolejna wizyta 13.11 więc muszę jeszcze poczekać. Czy któraś z was ma lub miała takie objawy?
Dołączam do bólu w podbrzuszu!

Ja od 2tyg nie mogę się wyleczyć ,nie ma dla matki czasu na chorowanie ale ledwo żyje ,dodatkowo bóle głowy mam takie jak w nieudanej ciąży ale to pewnie od zatok, ktore niechca odposcic.
Jak w żadnej ciąży nie brałam tab.przeciwbolowyvh tak w tej jadę na appap który nigdy mi nie pomagal tak teraz też jest to samo ,zawsze ibuprofen i to 400.
Czy jest tu jakaś mama z woj.pomorskiego?

reklama
Do góry